Διαχείριση Social Media LAPEL

Η LAPEL αποτελεί την κυρίαρχη εταιρεία στα δερμάτινα ρούχα, με το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων δερμάτινων ρούχων στη Ελλάδα. Η αναμφισβήτητη ποιότητα των δερμάτινων LAPEL, αποτέλεσμα των υψηλών standards, αποτελούν τα βασικά στοιχεία υπεροχής της εταιρείας έναντι του ανταγωνισμού.

Facebook & Instagram pages

Η διαχείριση των Facebook & Instagram pages στο λογαριασμό του LAPEL γίνεται με ανάρτηση posts που περιλαμβάνουν εικόνες, customized videos και επιμέλεια κειμένων. Η προβολή της εταιρείας και του ηλεκτρονικού καταστήματος lapel.gr περιλαμβάνει την εβδομαδιαία προώθηση των posts σε στοχευμένο κοινό.

Διαχείριση social media

Είναι σημαντικό για μία επιχείρηση να συνδέεται με τους πελάτες της σε ένα άμεσο & διασκεδαστικό επίπεδο όπως αυτό των social media! Η διαχείριση social media απαιτεί χρόνο και γνώση όλων των διαθέσιμων σύγχρονων προωθητικών εργαλείων. Δημιουργείται έτσι μία σημαντική αλληλεπίδραση, η οποία ανεβάζει τη θέση της εταιρείας στα μάτια του κάθε πελάτη.

Σχεδιάζουμε προωθητικά posts με το λογότυπο της εταιρείας, καθώς και templates προσαρμοσμένα στην ταυτότητα του brand για τη δημιουργία ισχυρότερης σχέσης με το κοινό της εταιρείας.