Διαχείριση Social Media Θαλάσσης Γεύσεις

Το Θαλάσσης Γεύσεις φέρνει τις γεύσεις του βυθού στο πιάτο σου! Ένα πρωτότυπο concept σε ένα εντυπωσιακό ψαράδικο στον Άγιο Αθανάσιο που αναλαμβάνει πέρα από την πώληση, το καθάρισμα και το μαγείρεμα των θαλασσινών της επιλογής σου.

Facebook & Instagram pages

Η Dataspot ανέλαβε τη διαχείριση των εταιρικών Social media λογαριασμών του Θαλάσσης Γεύσεις, σε Facebook & Instagram.

Η διαχείριση των Facebook & Instagram pages γίνεται σε καθημερινή βάση, με ανάρτηση posts που περιλαμβάνουν εικόνες, customized videos και επιμέλεια κειμένων.

Όλα τα posts αναφέρουν calls to action, καθώς και τους τρόπους παραγγελίας κι επικοινωνίας με το κατάστημα, κάνοντας την αλληλεπίδραση με τους χρήστες ευκολότερη και πιο γρήγορη.

 

Διαχείριση social media

Είναι σημαντικό για μία επιχείρηση να συνδέεται με τους πελάτες της σε ένα άμεσο & διασκεδαστικό επίπεδο όπως αυτό των social media! Η διαχείριση social media απαιτεί χρόνο και γνώση όλων των διαθέσιμων σύγχρονων προωθητικών εργαλείων. Δημιουργείται έτσι μία σημαντική αλληλεπίδραση, η οποία ανεβάζει τη θέση της εταιρείας στα μάτια του κάθε πελάτη.

Σχεδιάζουμε προωθητικά posts με το λογότυπο της εταιρείας, καθώς και templates προσαρμοσμένα στην ταυτότητα του brand για τη δημιουργία ισχυρότερης σχέσης με το κοινό της εταιρείας.