Μήπως κάτι πάει λάθος με το eshop σου?

Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ το παραπάνω ερώτημα τότε πολύ πιθανόν η απάντηση να είναι θετική!

Η παρακολούθηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος όσον αφορά τις αγορές (μετατροπές), το δείκτη εγκατάλειψης, το επίπεδο ασφάλειας προσωπικών δεδομένων του χρήστη που πλοηγείται σε αυτό, η ανταπόκριση των διαφημίσεων (Google Ads, Facebook Ads), το responsive design κλπ, είναι όλα βασικά κριτήρια τα οποία μαρτυρούν την ποιότητα του eshop σας.

Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά:

 

Ασφάλεια του πελάτη

Όταν ο πελάτης αισθανθεί πως τα προσωπικά του δεδομένα δε χρησιμοποιούνται με ασφάλεια από τη μεριά του eshop μάλλον θα εγκαταλείψει την αγορά που ίσως ήθελε να πραγματοποιήσει. Ενημερωθείτε για το GDPR και βεβαιωθείτε πως το eshop σας λειτουργεί με πρωτόκολλα ασφαλείας! Υπάρχει λόγος που πλέον τα πρόστιμα για την απουσία τους είναι τόσο μεγάλα!

Αν αμφιβάλλετε για την ασφάλεια στο eshop σας επικοινωνήστε με την ομάδα μας! Μαζί θα προχωρήσουμε στην ανακατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος για να λειτουργεί πλήρως με όλα τα σύγχρονα πρότυπα eshop.

 

Google Ads & Facebook Ads

Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τα προνόμια που μπορεί να φέρει το digital marketing στην online επιχείρηση σας. Με χαμηλό κόστος θα προσεγγίσετε χιλιάδες χρήστες που αναζητούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις  δυναμικές διαφημίσεις και αφιερώστε χρόνο στη σωστή προεργασία & επεξεργασία των διαφημίσεων σας.

Στη www.dataspot.gr γνωρίζουμε πολύ καλά το χώρο του digital marketing και σχεδιάζουμε για σας αποτελεσματικές & κερδοφόρες διαφημιστικές καμπάνιες! Επικοινωνήστε μαζί μας!

 

Responsive Design

Είστε σίγουροι πως το eshop σας λειτουργεί το ίδιο άψογα σε κάθε συσκευή? Οι περισσότερες αγορές σήμερα δε πραγματοποιούνται μέσω υπολογιστή αλλά μέσω κινητού! Σκεφτείτε τον αριθμό των πελατών που ίσως χάνετε επειδή το eshop σας δυσλειτουργεί σε κινητές συσκευές!

Η ομάδα μας κατασκευάζει 100% Responsive ηλεκτρονικά καταστήματα που λειτουργούν άψογα σε κάθε συσκευή και επιτρέπουν στο χρήστη να απολαμβάνει την ίδια εμπειρία πλοήγησης.

 

Εύκολες & γρήγορες αγορές

Ο χρήστης πρόσθεσε τα προϊόντα στο καλάθι του κι είναι έτοιμος να προχωρήσει στην πληρωμή. Πόσο εύκολη είναι η διαδικασία μέχρι την ολοκλήρωση της? Είναι εύκολο για τον πελάτη να διαχειριστεί το καλάθι αγορών του? Η καταχώρηση των στοιχείων του? Μήπως όλη η διαδικασία διαρκεί πολύ? Ένα μεγάλο ποσοστό των χρηστών θα εγκαταλείψουν την αγορά τους αν αντιμετωπίσουν τα παραπάνω!

 

Επικοινωνήστε με τη Dataspot και μαζί θα βρούμε λύσεις που βελτιστοποιούν την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα του eshop σας, καθώς και την προώθηση των προϊόντων κι υπηρεσιών σας!

Share This Post

Θες να μαθαίνεις κάθε εβδομάδα όλα τα digital news;

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας