Ζητάς περισσότερα για την επιχείρησή σου;

[mt-dropcap]Μ[/mt-dropcap] ία επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την οργάνωση και τον τρόπο λειτουργίας της ίδιας της επιχείρησης στο φυσικό της χώρο. Μία σωστά εξοπλισμένη επιχείρηση σημαίνει ταχύτητα, αποτελεσματικότητα, άψογη εξυπηρέτηση και αποδοτικότητα! Ο ολοκληρωμένος εξοπλισμός επιχειρήσεων είναι κάτι που γνωρίζουμε πολύ καλά!


Η εταιρεία μας είναι σε θέση να βοηθήσει την επιχείρηση σας για την άρτια εκτέλεση των καθημερινών εργασιών και απαιτήσεων με μηχανήματα γραφείου ποιότητας και άψογης απόδοσης.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.sotiriadis.com.gr θα βρείτε μία τεράστια γκάμα από έγχρωμους εκτυπωτές ετικέτας, εκτυπωτές ετικέτας barcode, καταμετρητές και ανιχνευτές χρημάτων, καταστροφείς εγγράφων, πολυμηχανήματα και πολλές άλλες λύσεις για το γραφείο ή το παραγωγικό τμήμα των δραστηριοτήτων σας. Επιπλέον σας προμηθεύουμε με όλα τα κατάλληλα κι απαραίτητα αναλώσιμα (ετικέτες, χαρτοταινίες, καρτελάκια για προϊόντα, μελανοταινίες κλπ) που θα χρειαστείτε.

Αξιόπιστος & Ποιοτικός εξοπλισμός επιχειρήσεων

Αντιπροσωπεύουμε τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου σε μηχανές γραφείου, ταμειακές μηχανές, καταμετρητές χρημάτων/κερμάτων, ανιχνευτές χρημάτων και ζυγαριές όπως η Casio, Proline, DCR, Samsung, Philips, Admate, Asterias, DPS, Olivetti, Noriko, Nec, Sagem, Digi, Quorion, Develop, Mercury, InfoPos, Supra, Pro, Meteor, Procoin.

Για όλα τα παραπάνω παρέχουμε απόλυτη Τεχνική Υποστήριξη! Σε κάθε απορία ή αμφιβολία που αντιμετωπίζετε, βρισκόμαστε δίπλα σας. Προωθούμε μαζί την απόδοση της επιχείρησης σας. Είμαστε πάντοτε διαθέσιμοι να εργαστούμε κοντά σας, να δούμε το χώρο σας και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον εξοπλισμό που είναι απαραίτητος για την επιχείρησή σας! Χάρη στην τεχνογνωσία των μελών μας & στο εύρος των προϊόντων είμαστε σε θέση να προσφέρουμε λύσεις στις καλύτερες τιμές!

eksoplismos-grafeiou-sotiriadis

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη σε ό,τι κι αν χρειάζεται το γραφείο, το κατάστημα ή η εταιρεία σας! Μια λύση που να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας και στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Εξοπλισμός επιχειρήσεων στη Dataspot: Θέλουμε οι πελάτες μας να είναι απόλυτα πεπεισμένοι αλλά και ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας!

www.sotiriadis.com.gr


Κάντε τη σωστή επιλογή[mt-typed strings=” για την επιχείρησή σας…” speed=”60″ delay=”1000″ infinite=”on”]

[mt-button href=”https://www.sotiriadis.com.gr/” size=”” style=”” block=”” radius=”” target=”_blank” xclass=”” title=”Ταμειακές μηχανές, καταμετρητές χρημάτων, ζυγαριές”]Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα![/mt-button]