Ζητάτε περισσότερα για την επιχείρηση σας;

Μαζί βρίσκουμε λύσεις στις ανάγκες σας.

Μ ία επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την οργάνωση και τον τρόπο λειτουργίας της ίδιας της επιχείρησης στο φυσικό της χώρο. Ένα σωστά εξοπλισμένο γραφείο σημαίνει ταχύτητα, αποτελεσματικότητα, άψογη εξυπηρέτηση και αποδοτικότητα!


Η εταιρεία μας είναι σε θέση να βοηθήσει την επιχείρηση σας για την άρτια εκτέλεση των καθημερινών εργασιών και απαιτήσεων με μηχανήματα γραφείου ποιότητας και άψογης απόδοσης.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.sotiriadis.com.gr θα βρείτε μία τεράστια γκάμα από έγχρωμους εκτυπωτές ετικέτας, εκτυπωτές ετικέτας barcode, καταμετρητές και ανιχνευτές χρημάτων, καταστροφείς εγγράφων, πολυμηχανήματα και πολλές άλλες λύσεις για το γραφείο ή το παραγωγικό τμήμα των δραστηριοτήτων σας. Επιπλέον σας προμηθεύουμε με όλα τα κατάλληλα κι απαραίτητα αναλώσιμα (ετικέτες, χαρτοταινίες, καρτελάκια για προϊόντα, μελανοταινίες κλπ) που θα χρειαστείτε.

Αντιπροσωπεύουμε τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου σε μηχανές γραφείου, ταμειακές μηχανές, καταμετρητές χρημάτων/κερμάτων, ανιχνευτές χρημάτων και ζυγαριές όπως η Casio, Proline, DCR, Samsung, Philips, Admate, Asterias, DPS, Olivetti, Noriko, Nec, Sagem, Digi, Quorion, Develop, Mercury, InfoPos, Supra, Pro, Meteor, Procoin.

Για όλα τα παραπάνω παρέχουμε απόλυτη Τεχνική Υποστήριξη σε κάθε απορία ή αμφιβολία που αντιμετωπίζετε και βρισκόμαστε δίπλα σας για να προωθήσουμε μαζί την απόδοση της επιχείρησης σας. Είμαστε πάντοτε διαθέσιμοι να εργαστούμε κοντά σας, να δούμε το χώρο σας και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον εξοπλισμό που είναι απαραίτητος για την επιχείρησή σας! Χάρη στην τεχνογνωσία των μελών μας & στο εύρος των προϊόντων είμαστε σε θέση να προσφέρουμε λύσεις στις καλύτερες τιμές!

eksoplismos-grafeiou-sotiriadis

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη σε ό,τι κι αν χρειάζεται το γραφείο, το κατάστημα ή η εταιρεία σας! Μια λύση που να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας και στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Θέλουμε οι πελάτες μας να είναι απόλυτα πεπεισμένοι αλλά και ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας!

www.sotiriadis.com.gr


Κάντε τη σωστή επιλογή

Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα!