Προώθηση SEO

SEO Προώθηση ιστοσελίδων - Βγείτε στη 1η σελίδα της google...

seo-thessaloniki-dataspot

Προώθηση SEO website / e-shop

SEO (Search Engine Optimization) σημαίνει βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης και ουσιαστικά είναι η διαδικασία βελτίωσης της ιστοσελίδας σας ώστε να εμφανίζεται ψηλά στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Στόχος των ενεργειών μας για τη προώθηση SEO είναι να αποκτήσει η ιστοσελίδα μας κατάταξη όσο πιο κοντά γίνεται στην κορυφή των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης για τις λέξεις κλειδιά αναζήτησης.

Λέξεις-κλειδιά είναι οι λέξεις ή φράσεις που περιγράφουν τον περιεχόμενο της σελίδας μας. Όταν ο χρήστης αναζητάει τις συγκεκριμένες λέξεις, σκοπός μας είναι να εμφανιζόμαστε εμείς τουλάχιστον στην πρώτη σελίδα ώστε να αποκτήσουμε επισκέψεις.

Στατιστικά, οι περισσότεροι χρήστες θα περιηγηθούν μόνο στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων.

Άμεσο αποτέλεσμα της διαδικασίας αυτής είναι η αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μας καθώς και των πιθανών πωλήσεων.

Οι γνώσεις, η εμπειρία και τα σωστά τεχνολογικά μέσα μας δίνουν τη σιγουριά ότι μπορούμε να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για την επιχείρησή σας. Τα στελέχη μας ακολουθώντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες επιτυγχάνουν την καλύτερη θέση στις μηχανές αναζήτησης για το website σας.

Εναλλακτικοί τρόποι προώθησης της ιστοσελίδας μας είναι μέσω του google adwords, η δημιουργία newsletter καθώς και η προώθηση στα sites κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. facebook).


Αναλαμβάνουμε

# Την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας από άποψη δομής και κώδικα.

# Την καταχώρηση σε web directories και portals για την απαραίτητη γνωστοποίηση.

# Αναλύουμε τι κάνουν οι ανταγωνιστές σας και χρησιμοποιούμε τεχνικές για να έχετε τη μέγιστη απόδοση στις μηχανές αναζήτησης.

Επιθυμείτε να βρίσκεστε στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!