• Ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop)

Σχεδιασμός eshop για την εταιρεία χειροποίητων δημιουργιών Sp with love

Σχεδιασμός & δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος Sp with love.

ΗSp with love κατασκευάζει χειροποίητα κοσμήματα για μοντέρνες δυναμικές γυναίκες του σήμερα, που αναζητούν τη μοναδικότητα σε χειροποίητες κατασκευές και δημιουργίες. Η αισθητική της Sp with love χαρακτηρίζεται από ένα ζωηρό και έντονο στοιχείο καθαρά γυναικείο και δυναμικό.

Ένα τέτοιο project έπρεπε να ακολουθεί πιστά την αισθητική των χειροποίητων δημιουργιών και χρωματικά αλλά και στην απλότητα της δομής του. Πρωταγωνιστές εδώ είναι τα ίδια τα κοσμήματα.

Στόχος

Στόχος λοιπόν ήταν να καθοριστούν οι κύριες ανάγκες του σχεδιασμού του ηλεκτρονικού καταστήματος σύμφωνα με τις επιθυμίες του δημιουργού. Τα χρώματα που επιλέχθηκαν ήταν το ροζ ως κυρίαρχο και εντυπωσιακό και το λευκό. Τα κοσμήματα θα διακοσμούσαν την αρχική σελίδα οπότε έξτρα γραφικά ίσως δημιουργούσαν “φασαρία”.

Η απλότητα τηρήθηκε και στο μενού αλλά και στη δομή του ηλεκτρονικού καταστήματος, με τα προϊόντα να παρουσιάζονται σε καθαρές γραμμές και ανά κατηγορία.

Η διαδικασία αγοράς και πληρωμής είναι εύκολη και γρήγορη και κάνει τη διάρκεια παραμονής του εν δυνάμει πελάτη στο ηλεκτρονικό κατάστημα μια ευχάριστη εμπειρία.

Αποτέλεσμα

Το αποτέλεσμα ικανοποίησε πλήρως τον πελάτη μας αλλά και τους επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος με την απλότητα του και τη μοντέρνα του διάθεση.

Περιληπτικά το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει:

  • Μοντέρνα σχεδίαση που ακολουθεί απόλυτα την αισθητική της δημιουργού και των έργων της
  • Εύκολη πλοήγηση για κάθε χρήστη
  • Γρήγορη διαχείριση καλαθιού και παραγγελίας
  • Responsive design (αποδοτικότερη και πιο ευχάριστη περιήγηση στην ιστοσελίδα από χρήστες κινητών συσκευών)
  • Dynamic σχεδίαση με εφέ κίνησης
  • SEO friendly για καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης

sp-love.gr