Σχεδιασμός & δημιουργία responsive ιστοσελίδας admatehellas.gr

admatehellas-portfolio-dataspot

Η εταιρεία Admate Hellas από το 1972 μέχρι σήμερα είναι πρωτοπόρος στο χώρο μηχανών γραφείου με περισσότερους από 300 αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη που βασίζεται στη μακρόχρονη εμπειρία και άριστη τεχνογνωσία. Η εταιρεία μας ανέλαβε την κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας www.admatehellas.gr.

Στόχος

Ο στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μία ιστοσελίδα παρουσίασης προϊόντων με μίνιμαλ σχεδιασμό, δυνατή ταυτότητα και χαρακτηριστικό design. Μελετήσαμε προσεκτικά την αισθητική της εταιρείας και σχεδιάσαμε μία απλή δομή για πανεύκολη πλοήγηση.

Η παρουσίαση των προϊόντων γίνεται σε απλές γραμμές, με πρωτότυπα μίνιμαλ γραφικά. Εκεί οι χρήστες εύκολα και γρήγορα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν υλικό σχετικό με το προϊόν. Η χρήση original icons γίνεται με διακριτικό τρόπο και τα εφέ κίνησης κάνουν την ιστοσελίδα μοντέρνα και σύγχρονη.

Ιδιαίτερα στην αρχική σελίδα έχουμε σχεδιάσει ένα εντυπωσιακό slider με διακριτικό εφέ κίνησης που προωθεί έξυπνα τα slogan και τα δυνατά χαρακτηριστικά της εταιρείας.

Όπως σε κάθε μας project, έτσι κι εδώ, ακολουθήσαμε απόλυτα τους κανόνες του responsive design, προσφέροντας στους χρήστες άψογη πλοήγηση από κάθε συσκευή.

Το αποτέλεσμα μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους! Ένα σύγχρονο site με ξεκάθαρη δομή και μίνιμαλ χαρακτήρα, αλλά και άψογη λειτουργικότητα.

Συμπερασματικά η Dataspot δημιούργησε:

  • μία μοντέρνα και σύγχρονης αισθητικής ιστοσελίδα με εύκολη και γρήγορη πλοήγηση
  • δυνατότητα αναπαραγωγής ενημερωτικών videos
  • πλήρη περιγραφή κάθε προϊόντος καθώς και με δυνατότητα λήψης εντύπων και οδηγιών χρήσης
  • Responsive design (αποδοτικότερη και πιο ευχάριστη περιήγηση στην ιστοσελίδα από χρήστες κινητών συσκευών)
  • Dynamic σχεδίαση με εφέ κίνησης
  • SEO friendly για καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης

Κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας www.admatehellas.gr