Σχεδιασμός ιστοσελίδας rentaboatchania.com

Η Afenter Crete με έδρα τα Χανιά, προσφέρει μοναδικές οργανωμένες private εκδρομές & κρουαζιέρες στη θάλασσα, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους πελάτες να νοικιάσουν το δικό τους σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο σκάφος.

Η εταιρεία μας ανέλαβε την κατασκευή ιστοσελίδας rentaboatchania.com, με στόχο να δώσει στους πελάτες την επιλογή να κλείσουν online την εκδρομή ή το σκάφος που επιθυμούν μέσα από μια εύκολη κι ευχάριστη πλοήγηση.

Online booking

Απαραίτητο πλέον χαρακτηριστικό για τις περισσότερες εταιρείες προσφοράς υπηρεσιών, το σύστημα online booking βελτιώνει κι αυτοματοποιεί τη διαδικασία κράτησης, και διευκολύνει ολοκληρωτικά το χρήστη – ακόμη πιο σημαντικό εάν οι πελάτες προέρχονται από το εξωτερικό. Στο rentaboatchania.com οι χρήστες μπορούν εύκολα και γρήγορα να προχωρήσουν σε κράτηση σκάφους επιλέγοντας ημερομηνία, επιθυμητές ώρες, αριθμό επιβατών και σκάφος. Η ολοκλήρωση της κράτησης γίνεται είτε με τραπεζική μεταφορά, είτε με PayPal – πλέον σύγχρονη επιλογή πληρωμής.

User experience

Η εμπειρία του χρήστη είναι ίσως και το πιο σημαντικό κομμάτι κατά την κατασκευή ιστοσελίδας και κατασκευή eshop. Η customized σχεδίαση, η υψηλή ταχύτητα, το responsive design και η διαδικασία booking έχουν σχεδιαστεί με τρόπο που μετατρέπει την πλοήγηση του χρήση σε μια πραγματικά ευχάριστη εμπειρία.

Features