Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος για delivery creperie-online.gr

creperie-online-portfolio-full2

Κατασκευή ιστοσελίδας online delivery για το κατάστημα creperie-online.gr στη Θεσσαλονίκη. Ένα ιδιαίτερο και σύγχρονο project, απαραίτητο πλέον για τις περισσότερες επιχειρήσεις παραγωγής και delivery φαγητού.

Ο στόχος μας ήταν απλός και ξεκάθαρος: Να μπορεί ο επισκέπτης να δει τον κατάλογο των προϊόντων του καταστήματος, να επιλέξει αυτά που επιθυμεί ή να δημιουργήσει γεύματα με τα υλικά που επιθυμεί ο ίδιος.

Η ζήτηση της online παραγγελίας συνεχώς αυξάνεται και το κοινό βρίσκει ιδιαίτερα εύκολη και πρακτική αυτή τη διαδικασία. Ο χρήστης δε χρειάζεται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την επιχείρηση, αρκεί να στείλει την παραγγελία του εύκολα και γρήγορα μέσω της ιστοσελίδας του καταστήματος.

Στο συγκεκριμένο project έχουν γίνει οι απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε ο επισκέπτης να έχει τη δυνατότητα παραγγελίας μόνο από συγκεκριμένες επιλεγμένες περιοχές εξυπηρέτησης του καταστήματος. Λόγω της ιδιαιτερότητας του αντικειμένου γίνεται επιβεβαίωση κωδικού μέσω κινητού για την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Η παραγγελία εκτυπώνεται άμεσα σε θερμικό εκτυπωτή κουζίνας ώστε να δρομολογηθεί η παραγγελία.

Όσον αφορά τη δομή της ιστοσελίδας, αυτή ακολουθεί λιτές και βασικές γραμμές με κύριο και βασικό χαρακτηριστικό φυσικά τη δυνατότητα online παραγγελίας.

Το αποτελέσματα μας άφησε ιδιαίτερα ικανοποιημένους! Ένα μοντέρνο και σύγχρονο site που ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις του σύγχρονου χρήστη-καταναλωτή.

Περιληπτικά η εταιρεία μας δημιούργησε μια ιστοσελίδα:

  • Με εύκολη πλοήγηση για μία ευχάριστη εμπειρία του χρήστη
  • Γρήγορη εξερεύνηση μενού 
  • Δυνατότητα δημιουργίας customized γευμάτων με επιλογή υλικών
  • Ολοκλήρωση παραγγελίας με επιβεβαίωση κωδικού μέσω κινητού

Δείτε την ιστοσελίδα www.creperie-online.gr