Εταιρική ιστοσελίδα κάθετη μονάδα συνεργείου mavromatis-auto.gr

mavormatis-auto-full-portfolio

Δημιουργία ιστοσελίδας για την κάθετη μονάδα συνεργείου Mavromatis Auto, μία εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, φανοβαφείου, ηλεκτρολογείου, ελαστικών, υγραεριοκίνησης κλπ.

Στόχος μας ήταν η δημιουργία μιας σύγχρονης και  μοντέρνας ιστοσελίδας, με δυναμική παρουσίαση των υπηρεσιών της εταιρείας, εφέ κίνησης και σύγχρονα γραφικά!

Η ιστοσελίδα εμπνέει εμπιστοσύνη και πράγματι δυναμισμό. Η επιλογή των χρωμάτων και της δομής της ιστοσελίδας έγινε με βάση την ταυτότητα και την αισθητική της ίδιας της εταιρείας.

Για την προώθηση των μηνυμάτων της εταιρείας χρησιμοποιήσαμε μοντέρνα εικονίδια με εφέ κίνησης, κάτι που τραβάει αμέσως την προσοχή του επισκέπτη.

Η ιστοσελίδα διαθέτει το μοναδικό εργαλείο του online ραντεβού. Μία πρωτότυπη φόρμα κράτησης ραντεβού με πεδία εισαγωγής δεδομένων σχετικά με το αυτοκίνητο του ενδιαφερόμενου, καθώς και τις επιθυμητές υπηρεσίες που θέλει να λάβει.

Στο footer της ιστοσελίδας ο επισκέπτης μπορεί να σκανάρει με το κινητό του το QR Code και να μεταφερθεί αυτόματα στο Google Map, εντοπίζοντας την ακριβή τοποθεσία της επιχείρησης.

Το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε! Μία δυναμική responsive ιστοσελίδα που εντυπωσιάζει το χρήστη και τον κρατάει περισσότερη ώρα στην ευχάριστη πλοήγηση των σελίδων.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • Μια πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα
  • Με δυναμική & σύγχρονη σχεδίαση
  • Με responsive design
  • Με SEO για καλύτερες εμφανίσεις αναζήτησης

Δείτε την ιστοσελίδα mavromatis-auto.gr