Κατασκευή ιστοσελίδας sunshine-solarium.gr

sunshine-solarium-full-page

Το Sunshine Solarium βρίσκεται στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης κι αποτελεί ένα σύγχρονο κέντρο εφαρμογών solarium για άντρες & γυναίκες. Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, προσοχή στη λεπτομέρεια και στα πραγματικά αποτελέσματα, ακολουθεί τα υψηλότερα standards. Το κέντρο προσφέρει μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης & ολοκληρωμένου μαυρίσματος. Σε απόλυτη συνεργασία με τον πελάτη μας κι ακολουθώντας την αισθητική και τις ιδέες της εταιρείας, προχωρήσαμε στην κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας www.sunshine-solarium.gr.

Ο στόχος μας ήταν η κατασκευή μίας μοντέρνας ιστοσελίδας, με σύγχρονα χαρακτηριστικά και δομή. Όσον αφορά το design της ιστοσελίδας χρησιμοποιήσαμε σύγχρονα γραφικά και εφέ κίνησης για μία εντυπωσιακή εμφάνιση & πλοήγηση. Το θέμα της ιστοσελίδας μας επέτρεψε να χρησιμοποιήσουμε εφέ τύπου before-after, ιδιαίτερα εντυπωσιακά και με μεγάλο προωθητικό ενδιαφέρον. Για την ιστοσελίδα σχεδιάσαμε πρωτότυπα icons, ιδανική επιλογή για την παρουσίαση και προώθηση των υπηρεσιών της εταιρείας. 

Όπως σε κάθε σύγχρονη online παρουσία, ακολουθήσαμε απόλυτα όλες τις προδιαγραφές του responsive design. Με αυτόν τον τρόπο η πλοήγηση από κάθε συσκευή είναι εύκολη και γρήγορη. Ο responsive σχεδιασμός είναι απαραίτητο στοιχείο κάθε online παρουσίας κι απαραίτητο χαρακτηριστικό για να μη χάνουμε πελάτες των οποίων οι συσκευές δε συμβαδίζουν στη μορφή της σελίδας μας.

Η ομάδα μας ανέλαβε τη σύνταξη, επεξεργασία και μορφοποίηση των κειμένων, σε απόλυτη συνεργασία με τις ανάγκες του πελάτη μας. Χρησιμοποιώντας τις απαραίτητες λέξεις και φράσεις, καταφέρνουμε την προώθηση και διαφήμιση των υπηρεσιών μας, αλλά και τη βελτιστοποίηση SEO. Έτσι η ιστοσελίδα μας θα εμφανίζεται υψηλότερα στα οργανικά αποτελέσματα της αναζήτησης. Η σύνταξη των κειμένων μιας ιστοσελίδας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της σελίδας. Πρέπει να γίνεται με συγκεκριμένο στόχο και τρόπο για να καταφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Το αποτέλεσμα κάλυπτε απόλυτα τις απαιτήσεις μας και επιβεβαίωσε τις προσδοκίες μας. Ένα πρωτότυπο site με σύγχρονο ύφος που προωθεί με επιτυχία τις υπηρεσίες της εταιρείας στο κατάλληλο κοινό.

Περιληπτικά η ομάδα μας ανέλαβε:

  • Μία σύγχρονη εταιρική ιστοσελίδα
  • Με μοντέρνα γραφικά για μία ευχάριστη πλοήγηση
  • Dynamic σχεδίαση με εφέ κίνησης
  • Responsive design (αποδοτικότερη και πιο ευχάριστη περιήγηση στην ιστοσελίδα από χρήστες κινητών συσκευών)
  • SEO friendly για καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης

Κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας www.sunshine-solarium.gr