Κατασκευή ιστοσελίδας sintirisi-levita.gr

ektor-thermansi-dataspot-portfolio-full

Η εταιρία ΕKTOR-thermansi ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον Έκτορα Τοπαλίδη το 1994 κι ασχολείται επιτυχημένα με εγκαταστάσεις & συντηρήσεις λέβητα, αυτοματισμούς θέρμανσης, πιστοποιητικά συντήρησης κλπ.

Ο στόχος ήταν η δημιουργία μιας minimal ιστοσελίδαςεύκολης στην πλοήγηση και με απλά χαρακτηριστικά για να ταιριάζει στο προφίλ της ίδιας της εταιρείας. Τα εφέ γραφικών και κειμένου κάνουν την πλοήγηση στην ιστοσελίδα ιδιαίτερα ευχάριστη!

Ακούγοντας τις ανάγκες του πελάτη, προβάλουμε τα απαραίτητα brands συνεργατών του στο footer της ιστοσελίδας, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο αισθητικά αποτέλεσμα.

Τα επιλεγμένα χρώματα ακολουθούν την ίδια minimal γραμμή εμπνευσμένα από το λογότυπο της εταιρείας και η συμπεριφορά της ιστοσελίδας είναι ίδια από πλοήγηση σε κάθε συσκευή (Responsive design). Ο responsive σχεδιασμός είναι πλέον απαραίτητο στοιχείο για κάθε ιστοσελίδα και ηλεκτρονικό κατάστημα. Δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μας επισκεφτούν online όπου κι αν βρίσκονται κι από οποιαδήποτε συσκευή.

 

Περιληπτικά η ομάδα μας δημιούργησε:

  • Μία εύχρηστη και με minimal design ιστοσελίδα
  • Με SEO σε όλες τις σελίδες για καλύτερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης
  • Με Responsive design

Κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας www.sintirisi-levita.gr