Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος zano.gr

zano-portfolio-full

Το zano.gr αποτελεί ένα πολύ ιδιαίτερο project, κυρίως όσον αφορά τα χειροποίητα προϊόντα του. Στο zano.gr θα βρεις κανείς μια τεράστια γκάμα χειροποίητων κοσμημάτων, αξεσουάρ κι ειδών διακόσμησης, φτιαγμένα όλα από ανθρώπους που αγαπούν την τέχνη και τη σημασία του χειροποίητου. Βασισμένοι σε αυτό το concept λοιπόν προχωρήσαμε στην κατασκευή αυτού του eshop, με βασικό στόχο την προβολή της ταυτότητας και του νοήματος που κρύβει ένα χειροποίητο προϊόν, αλλά και φυσικά την προώθηση των πωλήσεων.

Ξεκινήσαμε σχεδιάζοντας τη δομή του ηλεκτρονικού καταστήματος ακούγοντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη μας. Η ομάδα μας ανέλαβε το Data Entry του site, την εισαγωγή πρακτικά των δεδομένων όπως κείμενα, προϊόντα, καθώς και τη σχεδίαση customized banners. Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι σχεδιασμένο σε 2 γλώσσες, ελληνικά κι αγγλικά.

Η διαχείριση των αγορών και των παραγγελιών είναι πανεύκολη και γίνεται μέσα από μία απολύτως λειτουργική πλατφόρμα. Επιπλέον οι πελάτες μπορούν να διαχειριστούν με μεγάλη ευκολία το καλάθι τους και να ολοκληρώσουν γρήγορα τις αγορές τους.

Το eshop ακολουθεί όλα τα κριτήρια του responsive σχεδιασμού ώστε η πλοήγηση σε αυτό να είναι το ίδιο ευχάριστη από οποιαδήποτε συσκευή. Το responsive design είναι πλέον βασικό χαρακτηριστικό ενός ολοκληρωμένου eshop, αλλά κι ιστοσελίδας.

Το αποτέλεσμα μας άφησε πραγματικά ενθουσιασμένους! Ένα eshop που πληροί όλα τα κριτήρια ενός σύγχρονου και μοντέρνου site.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • Ένα e-shop με οργανωμένο και πρακτικό μενού
  • με γρήγορη αναζήτηση προϊόντων 
  • με πλήρεις και αναλυτικές περιγραφές των προϊόντων
  • με εύκολη διαχείριση λογαριασμού και παραγγελιών του χρήστη
  • Responsive Design
  • SEO για καλύτερα αποτελέσματα στις αναζητήσεις

Δείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα zano.gr