Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος χονδρικής callofbeautypro.com

callofbeautypro-dataspot-portfolio

Η callofbeautypro.com συνεργάζεται με κορυφαίες ευρωπαϊκές και ελληνικές εταιρείες στο χώρο της αισθητικής και περιποίησης των άκρων, προσφέροντας σε επαγγελματίες του κλάδου τα πιο νέα και σύγχρονα προϊόντα.

Η Dataspot προχώρησε στην κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας με στόχο τις εύκολες & γρήγορες αγορές από κάθε επαγγελματία, καθώς και τη λειτουργική διαχείριση των παραγγελιών από τη μεριά του καταστήματος.

Ο στόχος μας ήταν να σχεδιάσουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα ανταποκρίνεται σε όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις μίας online παρουσίας, θα διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό και φυσικά θα προσφέρει άψογη πλοήγηση σε κάθε χρήστη κι από κάθε συσκευή.

Το eshop είναι responsive. Αυτό σημαίνει πως η πλοήγηση από κάθε συσκευή γίνεται με την ίδια ευκολία και η εμφάνιση του είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες της κάθε συσκευής (tablet, desktop κλπ.).

Η σωστή κατηγοριοποίηση κι οργάνωση του μενού και των σελίδων παίζει πάντα σημαντικό ρόλο στο πόσο πρακτική κι ευχάριστη είναι η πλοήγηση στο κατάστημα.

Σύνδεση μόνο για επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες ή σπουδαστές ονυχοπλαστικής, συμπληρώνοντας τα κατάλληλα πεδία και αποστέλλοντας τα απαραίτητα έγγραφα πιστοποίησης, μπορούν να γίνουν μέλη του eshop και να απολαμβάνουν προνομιακές τιμές.

Το αποτέλεσμα εντυπωσίασε τον πελάτη μας και φυσικά τους επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος. Ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη συνεργασία και την πραγματική εμπιστοσύνη στην ομάδα μας!

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • ένα πλήρως λειτουργικό eshop
  • με μοντέρνα σχεδίαση και responsive design
  • Με σωστή κατηγοριοποίηση και σύγχρονη προβολή προϊόντων
  • Με δυνατότητα σύνδεσης επαγγελματιών και σπουδαστών

Δείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα callofbeautypro.com