Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος bespare.gr

bespare-full-site-dataspot-portfolio

Η εταιρεία bespare.gr ασχολείται αποκλειστικά με την χονδρική πώληση ειδών  καπνιστού σε επιχειρήσεις κάθε είδους. Έτσι ο σχεδιασμός του ηλεκτρονικού της καταστήματος είχε από την αρχή συγκεκριμένες  προδιαγραφές και κριτήρια. Οι σύγχρονες ανάγκες των επαγγελματιών μας οδήγησαν στην κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος www.bespare.gr.

Ο στόχος ήταν να δημιουργήσουμε ένα eshop μέσα από το οποίο ο κάθε σύγχρονος επαγγελματίας θα μπορεί εύκολα και γρήγορα να καταχωρεί και να ολοκληρώνει τις παραγγελίες του.

Έτσι ξεκινήσαμε με βασική σκέψη πως η πρόσβαση στο bespare.gr, η εμφάνιση τιμών κι η πραγματοποίηση συναλλαγών θα είναι διαθέσιμες μόνο για τους πελάτες χονδρικής. Γι’ αυτό το σκοπό οι επισκέπτες του site θα πρέπει να εγγραφούν, να ελεγχθούν με βάση τα στοιχεία τους για να μπορούν στη συνέχεια να δούνε τις τιμές των προϊόντων.

Η σχεδίαση έχει φτιαχτεί βασισμένη στα παραπάνω κριτήρια. Μίνιμαλ δομή με ξεκάθαρα customized banners και μηνύματα που αφορούν αποκλειστικά επαγγελματίες.

Επιπλέον η διαχείριση κι επεξεργασία τόσο των προϊόντων, όσο και των παραγγελιών είναι μία πραγματικά εύκολη διαδικασία που καθιστά τη διαχείριση ολόκληρου του ηλεκτρονικού καταστήματος παιχνιδάκι!

Το αποτέλεσμα είναι ένα πραγματικά ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα που ικανοποίησε 100% τον πελάτη μας και πρόσθεσε ακόμη ένα επιτυχημένο project στο portfolio μας.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • ένα πλήρως λειτουργικό eshop
  • με εμφάνιση τιμών μόνο σε επαγγελματίες
  • με μίνιμαλ σχεδίαση και responsive design
  • με εύκολη και γρήγορη πλοήγηση

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος bespare.gr