Β2Β κατάστημα εκτυπώσεων b2bprint.gr

b2b-portfolio-full-dataspot

Το Β2Β κατάστημα ψηφιακών & Offset εκτυπώσεων στοχεύει αποκλειστικά στους επαγγελματίες γραφικών τεχνών. Διαθέτει τεράστια ποικιλία προϊόντων και σε ευρεία ποιότητα υλικών. Ένα τέτοιο ηλεκτρονικό κατάστημα θα έπρεπε να διαθέτει συγκεκριμένη δομή και σχεδιασμό για να ταιριάζει στις ανάγκες των επαγγελματιών-πελατών. Έτσι προχωρήσαμε στην κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος www.b2bprint.gr.

Στόχος ήταν η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος με μοντέρνο σχεδιασμό, χωρίς υπερβολικά γραφικά και ιδιαίτερο design. Η δομή τoy είναι απλή και λιτή με σύγχρονα icons και απλές γραμμές. Το ίδιο στυλ ακολουθούν και οι παρουσιάσεις των προϊόντων με τη δυνατότητα ανεβάσματος αρχείων, έξυπνες και γρήγορες επιλογές & φίλτρα.

Μόνο οι ενεργοί πελάτες έχουν δυνατότητα για ολοκλήρωση της παραγγελίας τους και μπορούν να επιλέξουν ποιότητα υλικών, ποσότητα και να ανεβάσουν αρχεία προς εκτύπωση. Η συγκεκριμένη εφαρμογή βοηθάει στην αυτοματοποίηση των παραγγελιών της χονδρικής και να υπάρχει μία βάση δεδομένων όπου μπορεί ο συνεργάτης πλέον να κάνει είτε νέα, είτε επαναλαμβανόμενη παραγγελία και να διατηρεί αρχείο.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ακολουθεί τα πρότυπα του responsive design και είναι πολύ εύκολο στην πλοήγηση κι ολοκλήρωση των παραγγελιών από κάθε συσκευή.

Το αποτέλεσμα ικανοποίησε τον πελάτη και φυσικά την ομάδα μας. Ένα minimal ηλεκτρονικό κατάστημα για επαγγελματίες.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • ένα πλήρως λειτουργικό eshop
  • με μοντέρνα σχεδίαση και responsive design
  • με SEO για καλύτερες εμφανίσεις στις οργανικές αναζητήσεις της Google
  • με σύγχρονο design και δυνατότητες
  • με εύκολη και γρήγορη πλοήγηση

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος www.b2bprint.gr