Ηλεκτρονικό κατάστημα με άνθη sampson-flowers.gr

sampson-flowers-dataspot-portfolio-full

Το ηλεκτρονικό κατάστημα sampson-flowers.gr είναι ένα σύγχρονο ανθοπωλείο με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του λουλουδιού και της δημιουργίας εξαιρετικών συνθέσεων. Τώρα online ο κάθε πελάτης μπορεί να παραγγείλει και να ολοκληρώσει την πληρωμή της σύνθεσης της επιλογής του, καθώς και να την αποστείλει σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στόχος μας ήταν η δημιουργία ενός πρωτότυπου και σύγχρονου ηλεκτρονικού ανθοπωλείου, όπου ο κάθε χρήστης θα έχει τη δυνατότητα αποστολής λουλουδιών σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο. Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου project είναι πως η τοποθεσία αποστολής επηρεάζει τα εμφανιζόμενα προϊόντα. Έτσι οι χρήστες από διάφορα μέρη της Ελλάδας μπορούν να επιλέξουν διαφορετικές επιλογές συνθέσεων.

Σχεδιάσαμε γραφικά και banners που εκφράζουν την ταυτότητα της εταιρείας και ταιριάζουν απόλυτα στο αντικείμενο της. Ρομαντικά παλ χρώματα, περιβάλλουν εξαιρετικά τις υπέροχες συνθέσεις λουλουδιών.

Η πλοήγηση είναι πολύ εύκολη και γρήγορη, καθώς ο χρήστης επιλέγει την επιθυμητή τοποθεσία αποστολής και μετά διαλέγει τη σύνθεση που επιθυμεί μέσα από τα διαθέσιμα για την τοποθεσία προϊόντα. Sliders των προϊόντων και των συνθέσεων παρουσιάζουν προτάσεις ανάλογα με την περίσταση και τη διάθεση.

Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να μάθει νέα και να διαβάσει συμβουλές σχετικά με τη συντήρηση και τη φροντίδα των λουλουδιών, αλλά και να παρακολουθήσει videos του καταστήματος, αλλά και των δημιουργιών του. Με αυτό τον τρόπο ο επισκέπτης αισθάνεται πιο σίγουρος για την επιλογή του και η ίδια η επιχείρηση διαφημίζει την ποιότητα & αξιοπιστία των προϊόντων της.

Στις περιπτώσεις αποστολής λουλουδιών σε χώρα του εξωτερικού, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την επιθυμητή χώρα κι αυτόματα γίνεται υπολογισμός του τελικού κόστους.

Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά υπέροχο! Ένα σύγχρονο και μοντέρνο ηλεκτρονικό ανθοπωλείο με εύκολη πλοήγηση, που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του χρήστη, τόσο σε λειτουργικότητα, όσο και σε design.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • ένα μοντέρνο eshop
  • με εύκολη & γρήγορη πλοήγηση
  • με πρωτότυπα γραφικά & banners
  • με έξυπνο υπολογισμό κόστους αποστολής
  • πολλαπλές επιλογές χαρακτηριστικών στα προϊόντα

Δείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sampson-flowers.gr