Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος oro.gr

oro-gr-dataspot-portfolio-full

Το ηλεκτρονικό κατάστημα oro.gr ασχολείται με την πώληση επώνυμων ρολογιών. Η εταιρεία Dataspot ανέλαβε την αναβάθμιση και επανασχεδίαση γραφικών, καθώς και την προσθήκη σύγχρονων χαρακτηριστικών. Η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος www.oro.gr δε σταματάει μόνο στην ολοκλήρωση του αρχικού ηλεκτρονικού καταστήματος, αλλά στη συνεχή αναβάθμιση, στον ανασχεδιασμό, σε όλα αυτά που ταιριάζουν στις ανάγκες της επιχείρησης και του πελάτη μας.

Στόχος μας ήταν η δημιουργία μίας κομψής και μίνιμαλ ιστοσελίδας που εμπνέει πολυτέλεια. Φροντίσαμε το design να είναι ιδιαίτερα προωθητικό όσον αφορά τα προϊόντα αλλά και να εμπνέει ασφάλεια σχετικά με τις συναλλαγές αλλά και την αξιοπιστία της εταιρείας. Είναι πολύ σημαντικό για κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα να ταιριάζει πραγματικά με την ταυτότητα της επιχείρησης που βρίσκεται πίσω του.

Προτιμήσαμε να δημιουργήσουμε ένα λιτό σχεδιασμό, χωρίς ιδιαίτερα γραφικά και banners, καθώς το αντικείμενο είναι ήδη αρκετά πλούσιο σε εικόνα και λάμψη.

Έγιναν επίσης προσθήκες φίλτρων και χαρακτηριστικών όπως π.χ. brand, τιμή, χρώμα, επιλογή καντράν κτλ, ώστε να γίνεται εύκολη η πλοήγηση και στη συνέχεια η ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Φυσικά από την ιστοσελίδα δε λείπει το responsive design, καθώς αποτελεί απαραίτητο πλέον στοιχείο για κάθε επιτυχημένη ιστοσελίδα! Το ίδιο ισχύει και για τη βελτιστοποίηση SEO με σκοπό την καλύτερη κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα.

Το αποτέλεσμα μας ικανοποίησε απόλυτα τόσο για την άψογη λειτουργικότητα της, όσο και για το design της.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • ένα πλήρως λειτουργικό eshop
  • με μοντέρνα σχεδίαση και responsive design
  • με SEO για καλύτερες εμφανίσεις στις οργανικές αναζητήσεις της Google
  • με σύγχρονο design και δυνατότητες
  • με εύκολη και γρήγορη πλοήγηση

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος www.oro.gr