Κατασκευή eshop ifibooks.com

full-site-ifibooks-dataspot-kataskevi-eshop

Η Ντελλή Ιωάννα είναι η συγγραφέας που εμπιστεύτηκε τη δημιουργία της ιστοσελίδας της στη Dataspot, κι αποτελεί το κύριο πρόσωπο πίσω από το ifibooks.com.

Στόχος ήταν η δημιουργία ενός site, όπου ο χρήστης θα μπορεί να μάθει περισσότερα σχετικά με τη συγγραφέα και την ομάδα της, να μείνει ενημερωμένος για κάθε τι που αφορά τις νέες κυκλοφορίες, αλλά και να αποκτήσει τα βιβλία εύκολα & γρήγορα μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον παραγγελίας.

Το eshop διαθέτει μοναδική σχεδίαση που αντιπροσωπεύει απόλυτα την αισθητική και τη φιλοσοφία τόσο της συγγραφέως, όσο και των βιβλίων της.

Για τα γραφικά που διακοσμούν το site, επιλέξαμε σκίτσα κι εικόνες από τα βιβλία, για να τοποθετούν τον χρήστη άμεσα μέσα στον κόσμο της κάθε ιστορίας.

Το προσωπικό στοιχείο είναι εμφανές σε όλη τη δομή και σε κάθε σελίδα του site. Στόχος μας δεν ήταν απλά να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα βιβλίων, αλλά να επιτρέψουμε στον κάθε χρήστη να βιώσει απόλυτα τη φιλοσοφία πίσω από το Ifibooks.

Η σελίδα των προϊόντων είναι προσαρμοσμένη θεματικά στο εκάστοτε βιβλίο, και προσφέρει το σημαντικό χαρακτηριστικό Προεπισκόπησης Βιβλίου, εκεί όπου ο κάθε χρήστης έχει τη δυνατότητα να διαβάσει τις πρώτες σελίδες του.

Η ολοκλήρωση της παραγγελίας γίνεται μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον παραγγελίας με πανεύκολη διαχείριση καλαθιού.

Επιπλέον το site προσφέρει την ίδια άψογη πλοήγηση από οποιαδήποτε συσκευή, χάρη στο responsive design του.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot ανέλαβε:

  • Την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος WordPress
  • με ενσωματωμένα εφέ κίνησης
  • με προεπισκόπηση βιβλίων & ανάγνωση σελίδων
  • με εύκολη διαχείριση παραγγελίας χρήστη
  • Responsive Design

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος ifibooks.com