Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος ένδυσης domnastores.gr

domna-stores-portfolio-dataspot-full

Το ηλεκτρονικό κατάστημα domnastores.gr διαθέτει είδη γυναικείας & ανδρικής ένδυσης και αξεσουάρ. Μεγάλη γκάμα προϊόντων, πολλές κατηγορίες ειδών, ένα κατάστημα που προωθεί τις πωλήσεις και προσφέρει εύκολη πλοήγηση. Η ομάδα μας σε συνεργασία με τον πελάτη μας, άκουσε τις ανάγκες και τις επιθυμίες της επιχείρησης, και προχώρησε στην κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος www.domnastores.gr.

Ο στόχος ήταν η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος με είδη ένδυσης & εσωρούχων, που θα προωθούσε τις εύκολες και γρήγορες αγορές. Επιπλέον θα προσφέρει στην προώθηση του ίδιου του brand της εταιρείας. Δίνουμε μεγάλη σημασία στο σχεδιασμό των banners του ηλεκτρονικού καταστήματος, καθώς τα προωθητικά μηνύματα που μεταφέρουν παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του καταστήματος.

Σχεδιάσαμε έτσι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με λιτή δομή και μία εντυπωσιακή αρχική σελίδα, με έξυπνα τοποθετημένα banners και γρήγορη πρόσβαση στις κατηγορίες του καταστήματος. Συντάξαμε μηνύματα που προβάλουν τις προσφορές και τα προϊόντα της επιχείρησης, με εντυπωσιακές φωτογραφίες και πρωτότυπα γραφικά.

Τα χρώματα του ηλεκτρονικού καταστήματος αντιπροσωπεύουν 100% την ταυτότητα της εταιρείας και την αισθητική της. Φρέσκα και μοντέρνα σχέδια, με έντονη παρουσία του κόκκινου, δημιουργεί μία εικόνα που τραβάει τα βλέμματα. Είναι πολύ σημαντικό για την online παρουσία μιας εταιρείας, να αντανακλά την πραγματική ταυτότητα της.

Αναβάθμιση του καταστήματος

Η εταιρεία μας προχώρησε σε αναβάθμιση του ηλεκτρονικού καταστήματος, με νέα εντυπωσιακά γραφικά, μοντέρνα δομή και σύγχρονες δυνατότητες. Οι αναβαθμίσεις των project μας δείχνουν την πραγματικά επιτυχημένη σχέση που καταφέρνουμε να αποκτήσουμε με τους συνεργάτες μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την αναβάθμιση ενός ακόμη αγαπημένου project.

Το αποτέλεσμα μας ικανοποίησε όλους. Ένα πρακτικό και πλήρως λειτουργικό κατάστημα για εύκολες και γρήγορες αγορές.

Περιληπτικά η εταιρεία μας δημιούργησε ένα eshop:

  • Με εύκολη πλοήγηση για μία ευχάριστη εμπειρία του χρήστη
  • Γρήγορη εύρεση προϊόντων 
  • Διαμόρφωση των κειμένων και εικόνων
  • Μοντέρνο design

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος www.domnastores.gr