Κατασκευή eshop creperie-online.gr

full-arxiki-creperie-kataskevi-eshop-dataspot

Η αναβάθμιση eshop για online delivery creperie-online.gr έγινε τόσο σε λειτουργικό, όσο και σε γραφιστικό επίπεδο, προσφέροντας ένα σύγχρονο & εύκολο στην πλοήγηση site σε κάθε χρήστη κι από κάθε συσκευή.

Οι απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή όσον αφορά την online παραγγελία φαγητού & ροφημάτων έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Βασισμένοι σε αυτό και με σκοπό τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών, η αναβάθμιση του creperie-online.gr ήταν ένα αναγκαίο και σημαντικό βήμα για την εξέλιξη της επιχείρησης.

Η Dataspot σχεδίασε ένα ανταγωνιστικό & σύγχρονο site online delivery που προσφέρει στο χρήστη την ευκολότερη δυνατή διαδικασία παραγγελίας μέσα σε λίγα μόλις λεπτά!

Ο πελάτης μπορεί μέσα από δεκάδες επιλογές να κάνει τις δικές του συνθέσεις φαγητού, εύκολα και γρήγορα, καθώς και να προχωρήσει στην πληρωμή της παραγγελίας του με πιστωτική/χρεωστική ή πληρωμή με μετρητά.

Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και ανταγωνιστικού eshop online delivery με γρήγορη διαδικασία παραγγελίας & πληρωμής, που ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις του σύγχρονου χρήστη-καταναλωτή.

Περιληπτικά η εταιρεία μας δημιούργησε μια ιστοσελίδα:

  • Με εύκολη πλοήγηση για μία ευχάριστη εμπειρία του χρήστη
  • Γρήγορη εξερεύνηση μενού
  • Δυνατότητα δημιουργίας customized γευμάτων με επιλογή υλικών
  • Άψογη χρήση από κινητές συσκευές χάρη στο responsive design

Δείτε την ιστοσελίδα www.creperie-online.gr