Δημιουργία Ηλεκτρονικού Καταστήματος back-office.gr

back-office-dataspot-portfolio-full2

Η back office δραστηριοποιείται στο χώρο των εκτυπώσεων, το εμπόριο ειδών γραφείου και αναλωσίμων, με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων. Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κατέχει αξιόλογη θέση στο χώρο που δραστηριοποιείται, να αποσπά θετικά σχόλια για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της, με αποτέλεσμα να προσελκύει συνεχώς νέους πελάτες.

Στόχος μας ήταν η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος με προσωπικό χαρακτήρα, με βασικό γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες των πελατών και κυρίως με προσέγγιση του κοινού χρησιμοποιώντας την κατάλληλη γλώσσα και ύφος.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα απόκτησε γρήγορα φρέσκια και μοντέρνα εμφάνιση με έμφαση στα εντυπωσιακά banners και στη γρήγορη πρόσβαση στις επιθυμητές κατηγορίες προϊόντων. Χρησιμοποιώντας εφέ κίνησης δώσαμε ζωντάνια και σύγχρονο στυλ στην αρχική σελίδα του καταστήματος.

Το μενού του καταστήματος είναι εύκολο στην πλοήγηση κι ιδιαίτερα μίνιμαλ. Η πλοήγηση στα προϊόντα είναι γρήγορη όπως κι η διαχείριση καλαθιού επισκέπτη.

Το αποτέλεσμα είναι ένα σύγχρονο πλήρως λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα, που ανταποκρίνεται άψογα στις ανάγκες του επισκέπτη-πελάτη.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • ένα πλήρως λειτουργικό eshop
  • με μοντέρνα σχεδίαση και responsive design
  • με SEO για καλύτερες εμφανίσεις στις οργανικές αναζητήσεις της Google
  • με σύγχρονο design και δυνατότητες
  • με εύκολη και γρήγορη πλοήγηση

Δείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα www.back-office.gr