Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος doktoris.gr

doktoris-portfolio-dataspot

Το ηλεκτρονικό κατάστημα doktoris.gr έχει ως αντικείμενο την εμπορία γεωργικών μηχανημάτων και είδη κήπου.

Στόχος

Η εταιρεία Dataspot ανέλαβε την εξολοκλήρου ανάπτυξη του καταστήματος με σχεδίαση γραφικών, ρυθμίσεις φίλτρων και χαρακτηριστικών για την άψογη πλοήγηση του επισκέπτη. Έξυπνα, original γραφικά και καθαρός σχεδιασμός προωθούν διακριτικά τα προϊόντα.

Μεγάλη σημασία δόθηκε στη βελτιστοποίηση SEO, σε όλες τις σελίδες του eshop, με στόχο την υψηλότερη δυνατή κατάταξη της στα οργανικά αποτελέσματα των αναζητήσεων. Το κατάστημα είναι 100% ολοκληρωμένο και βελτιστοποιημένο, τόσο λειτουργικά, όσο και αισθητικά.

Η δομή κι ο σχεδιασμός του κάνουν την πλοήγηση σε αυτό ιδιαίτερα εύκολη και γρήγορη. Ο χρήστης μπορεί άμεσα να βρει αυτό που ψάχνει με τη χρήση των φίλτρων και τις έξυπνες κατηγορίες.

Η ανάρτηση blogs σε ειδικά διαμορφωμένη σελίδα προωθεί την εταιρεία και τα προϊόντα της και βοηθάει στη δημιουργία μίας πιο προσωπικής σχέσης μεταξύ πελατών και καταστήματος.

Οι αγορές μέσα από το κατάστημα γίνονται εύκολα κι άμεσα με 100% ασφάλεια. Η ιστοσελίδα ακολουθεί όλες τις προϋποθέσεις του responsive design για άψογη πλοήγηση από κάθε συσκευή.

Αποτέλεσμα

Το αποτέλεσμα ήταν ένα ολοκληρωμένο, μοντέρνο και σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα που καλύπτει κάθε ανάγκη του χρήστη και δυνητικού πελάτη.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • ένα πλήρως λειτουργικό eshop
  • με μοντέρνα σχεδίαση και responsive design
  • με SEO για καλύτερες εμφανίσεις στις οργανικές αναζητήσεις της Google
  • με σύγχρονο design και δυνατότητες
  • με εύκολη και γρήγορη πλοήγηση

Δείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα www.doktoris.gr