Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος ofwood.gr

ofwood

Η εταιρεία OFWOOD εμπιστεύτηκε στην ομάδα μας το σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος www.ofwood.gr, ένα project δημιουργικό και ενδιαφέρον. Η OFWOOD ασχολείται με την κατασκευή ξύλινων παιχνιδιών και διακοσμητικών για παιδιά νηπιακής ηλικίας, από σταθερά και ανθεκτικά υλικά, για ασφαλές παιχνίδι χωρίς τη χρήση τοξικών χρωμάτων και υλικών.

Ένα τέτοιο project απαιτούσε το σχεδιασμό δημιουργικών γραφικών και εντυπωσιακών εφέ καθώς και μια ευχάριστη, σύγχρονη και μοντέρνα δομή.

Ο στόχος του ηλεκτρονικού καταστήματος ήταν η προσέλκυση νέων πελατών και η γνωριμία της εταιρείας με την αγορά. Δίνοντας προσοχή στις ανάγκες του πελάτη μας και φυσικά στα προϊόντα που θα πωλούνται μέσω αυτού. Έπρεπε να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με “φρέσκια”, διασκεδαστική εμφάνιση, που να εμφανίζεται πάντα στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων οργανικής αναζήτησης SEO, να έχει responsive design ώστε όλοι οι επισκέπτες από κάθε συσκευή να απολαμβάνουν το ίδιο αποτέλεσμα και φυσικά να δίνει τη δυνατότητα για εύκολες και γρήγορες αγορές από Ελλάδα και Εξωτερικό. Το ηλεκτρονικό κατάστημα μεταφράστηκε στα αγγλικά και απέκτησε ένα μίνιμαλ μενού, με απλή κατηγοριοποίηση και ξεκάθαρη παρουσίαση των προϊόντων.

Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που περιμέναμε! Η περιήγηση του επισκέπτη είναι ευχάριστη και ιδιαίτερα εύκολη, οι αγορές πραγματοποιούνται με απλά και γρήγορα βήματα, το design επιβεβαίωσε τις αρχικές μας ιδέες σχετικά με το ύφος του E-shop και η ομάδα μας απέκτησε ακόμη έναν απόλυτα ευχαριστημένο πελάτη.

Περιληπτικά η ομάδα μας ανέλαβε:

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος www.ofwood.gr