Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος mediplusweb.gr

mediplus-big

Η εταιρεία Mediplus εξασφαλίζει για τους πελάτες της ποιότητα, αξιοπιστία και ταχύτητα με ιατρικά προϊόντα και υπηρεσίες και σεβασμό στον πελάτη και τις ανάγκες του. Η ομάδα μας προχώρησε στην κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος www.mediplusweb.gr.

Ο σχεδιασμός του ηλεκτρονικού καταστήματος της Mediplus ήταν για μας ένα πολύ απαιτητικό project. Λόγω του αντικειμένου υπηρεσιών και προϊόντων θα έπρεπε να σχεδιάσουμε ένα eshop που δημιουργεί εμπιστοσύνη του πελάτη προς την εταιρεία σε θέματα μεγάλης ευαισθησίας. Projects με ιατρικά θέματα όπως αυτό απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή ως προς το χειρισμό του σχεδιασμού τους. Πρέπει να εμπνέουν αξιοπιστία κι εμπιστοσύνη. Αυτό το καταφέρνουμε τόσο με τη δομή και το σχεδιασμό του site, όσο και με τα προωθητικά κείμενα.

Στόχος μας λοιπόν ήταν η δημιουργία ενός πλήρως λειτουργικού και κομψού αισθητικά eshop που εμπνέει εμπιστοσύνη και αξιοπιστία, με προσεκτική παρουσίαση των προϊόντων, κατάλληλα διαμορφωμένα κείμενα και εικόνες, dynamic σχεδίαση και φυσικά responsive design.

Η παρουσίαση των προϊόντων γίνεται με κομψό τρόπο, με πλήρεις περιγραφές και σύγχρονη εμφάνιση. Όλα τα προϊόντα διαθέτουν  button εκδήλωσης ενδιαφέροντος ώστε να μπορέσει η επιχείρηση να επικοινωνήσει με τον πελάτη για την αγορά του.

Το αποτέλεσμα επιβεβαίωσε τις προσδοκίες μας και άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους επισκέπτες και τον πελάτη μας. Ακόμη ένα απαιτητικό project προστέθηκε με επιτυχία στο portfolio μας.

Περιληπτικά η εταιρεία μας δημιούργησε ένα eshop:

  • Με εύκολη πλοήγηση για μία ευχάριστη εμπειρία του χρήστη
  • Responsive design (αποδοτικότερη και πιο ευχάριστη περιήγηση στην ιστοσελίδα από χρήστες κινητών συσκευών)
  • Γρήγορη εύρεση προϊόντων και επιλογή εκδήλωσης ενδιαφέροντος προϊόντος
  • Διαμόρφωση των κειμένων και εικόνων
  • Μοντέρνο design
  • Dynamic σχεδίαση με εφέ κίνησης
  • Ενημέρωση επισκέπτη για την χρήση cookies με κουμπί αποδοχής των όρων χρήσης
  • Βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης & SEO σε όλες τις σελίδες

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος www.mediplusweb.gr