Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος Elvistrom.gr

elvistrom

Από το 1965 έως σήμερα η ELVISTROM με έδρα τη Θεσσαλονίκη, παράγει ποιοτικά στρώματα με ευθύνη προς τον καταναλωτή. Τα 50 και πλέον χρόνια πείρας, οι χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες μαζί με την ποιότητα και τη συνέπεια συνθέτουν την αξιοπιστία της ELVISTROM. Η εταιρεία εμπιστεύτηκε την ομάδα μας για την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος www.elvistrom.gr.

Ο στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε εξαρχής ένα μοντέρνο eshop, με σύγχρονα χαρακτηριστικά και ξεχωριστό design. Τα πρωτότυπα γραφικά ακολουθούν την ταυτότητα και τη φιλοσοφία της εταιρείας. Είναι πολύ σημαντικό για την online παρουσία μιας εταιρείας, να διαθέτει την ίδια αισθητική για την αποφυγή σύγχυσης του κοινού και την επίτευξη μεγαλύτερου engagement.

Το menu είναι πρακτικό κι εύκολο στην πλοήγηση από κάθε συσκευή χάρη στο responsive design του, απαραίτητο στοιχείο σε κάθε σύγχρονη online παρουσία.

Μεγάλη σημασία δόθηκε στη βελτιστοποίηση SEO για την υψηλή κατάταξη του ηλεκτρονικού καταστήματος στις οργανικές αναζητήσεις της Google. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνουμε την απόδοση του ηλεκτρονικού καταστήματος και το καθιστούμε μία από τις πρώτες επιλογές των εν δυνάμει πελατών.

Η διαχείριση καλαθιού, καθώς κι η ολοκλήρωση της παραγγελίας γίνεται εύκολα και γρήγορα μέσα από λειτουργικά εργαλεία. Η ολοκλήρωση της πληρωμής γίνεται μέσα από ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον.

Το αποτέλεσμα ικανοποίησε την ομάδα και τους πελάτες μας! Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την ολοκλήρωση ενός ακόμη επιτυχημένου project.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • ένα πλήρως λειτουργικό eshop
  • με μοντέρνα σχεδίαση και responsive design
  • με SEO για καλύτερες εμφανίσεις στις οργανικές αναζητήσεις της Google
  • με σύγχρονο design και δυνατότητες
  • με εύκολη και γρήγορη πλοήγηση

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος www.elvistrom.gr