• Ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop)

Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος Elvistrom.gr

Σχεδιασμός, κατασκευή, φιλοξενία ιστοσελίδων & σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, Βελτιστοποίηση σε μηχανές αναζήτησης, Αποστολή Newsletter, Σύνδεση με τράπεζα

Τ

Με τον πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και ανθρώπους με ειδίκευση και μεράκι, δημιουργούμε ό,τι καλύτερο υπάρχει στο χώρο της κατασκευής στρωμάτων. Συχνά αυξάνουμε τους τύπους των προϊόντων μας για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε όλες τις απαιτήσεις σας.
Η εταιρεία μας είναι επίσης σε θέση να αναλάβει τον επαγγελματικό εξοπλισμό Ξενοδοχειακών Μονάδων, Νοσοκομείων, Κατασκηνώσεων, κ.α. με στρώματα ανώτερης ποιότητας, ανατομικά, οικολογικά, σε ειδικές διαστάσεις, που καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
Όλα τα στρώματα παρέχονται με εργοστασιακή εγγύηση που μπορεί να φτάνει έως και τα 10 έτη. Η ποιότητα στην κατασκευή των στρωμάτων μας είναι αδιαπραγμάτευτη και αυτό αποτελεί δέσμευση!
Τα στρώματά μας συνιστώνται από ορθοπεδικούς γιατρούς για ένα ξεκούραστο και υγιεινό ύπνο. Έτσι λοιπόν η Elvistrom και τα όνειρά σας έρχονται σε επαφή. Εμείς σας προδιαθέτουμε για όνειρα γλυκά κι εσείς δημιουργήστε τα!

www.elvistrom.gr