Δημιουργία ιστοσελίδας urocare.gr

urocare ιστοσελίδα

Η Urocare δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας κι αποτελεί αντιπρόσωπο  ιατροτεχνολογικών συσκευών και υγειονομικών αναλώσιμων. Η σωστή ενημέρωση του κοινού για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μιας τέτοιας εταιρείας είναι πολύ σημαντική κι επηρεάζει κατά πολύ τον τρόπο παρουσίασης τους. Με προσεκτικό σχεδιασμό και μελέτη προχωρήσαμε στην κατασκευή ιστοσελίδας www.urocare.gr.

Ο στόχος ήταν η παρουσίαση της εταιρείας, καθώς και των προϊόντων κι υπηρεσιών που προσφέρει. Όπως σε κάθε ιστοσελίδα αλλά και χώρο ιατρικού ενδιαφέροντος το design έπρεπε να διατηρηθεί σε minimal τόνους, ο σχεδιασμός να είναι απλός και κατατοπιστικός κλπ. Τα χρώματα ταιριάζουν στην επιχείρηση και την ταυτότητα της. Θα αποφεύγαμε να δημιουργήσουμε κάποιο περίπλοκο design και παραμείναμε σε μια απλή και σύγχρονη σχεδίαση που ταιριάζει σε αυτή την αγορά.

Η ιστοσελίδα θα ήταν πλήρως responsive με ουσιαστική χρήση γραφικών και εφέ κίνησης. Ο responsive σχεδιασμός είναι πλέον ένα απαραίτητο κριτήριο για μία σύγχρονη ιστοσελίδα. Με αυτόν τον τρόπο δε “χάνουμε” πελάτες που αναζητούν την εταιρεία μας από διαφορετικές συσκευές (tablet, smartphone κλπ). Πολύ σημαντικό επίσης και για τους χρήστες που μας ψάχνουν on the go. Η πλοήγηση είναι εύκολη & γρήγορη κι ο χρήστης μπορεί να βρει αμέσως το αντικείμενο που αναζητά. Με ένα εύχρηστο menu ο χρήστης ενημερώνεται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας με πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθώς και τη δυνατότητα “κατεβάσματος” υλικού.

Το αποτέλεσμα άφησε ενθουσιασμένους τους συνεργάτες μας κι η ομάδα μας είναι πολύ χαρούμενη που ένα ακόμη ενδιαφέρον project προστέθηκε με επιτυχία στο portfolio μας.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • μία πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα
  • με ευχάριστη πλοήγηση
  • minimal σχεδίαση
  • μοντέρνα γραφικά κι εφέ κίνησης
  • και Responsive design

Κατασκευή ιστοσελίδας www.urocare.gr