• Εταιρικές Ιστοσελίδες (sites)

Δημιουργία ιστοσελίδας urocare.gr

Σχεδιασμός & δημιουργία ιστοσελίδας παρουσίασης των προϊόντων της εταιρείας urocare.gr

Η Urocare δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας κι αποτελεί αντιπρόσωπο  ιατροτεχνολογικών συσκευών και υγειονομικών αναλώσιμων. Η σωστή ενημέρωση του κοινού για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μιας τέτοιας εταιρείας είναι πολύ σημαντική κι επηρεάζει κατά πολύ τον τρόπο παρουσίασης τους.

Στόχος

Ο στόχος ήταν η παρουσίαση της εταιρείας, καθώς και των προϊόντων κι υπηρεσιών που προσφέρει. Όπως σε κάθε ιστοσελίδα αλλά και χώρο ιατρικού ενδιαφέροντος το design έπρεπε να διατηρηθεί σε minimal τόνους, ο σχεδιασμός να είναι απλός και κατατοπιστικός κλπ. Θα αποφεύγαμε να δημιουργήσουμε κάποιο περίπλοκο design και θα μέναμε σε μια απλή και σύγχρονη σχεδίαση.

Η ιστοσελίδα θα ήταν πλήρως responsive με ουσιαστική χρήση γραφικών και εφέ κίνησης. Η πλοήγηση θα ήταν εύκολη & γρήγορη κι ο χρήστης θα έπρεπε να μπορεί να βρει αμέσως το αντικείμενο που αναζητά. Με ένα εύχρηστο menu ο χρήστης ενημερώνεται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας με πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθώς και τη δυνατότητα “κατεβάσματος” υλικού.

Αποτέλεσμα

Το αποτέλεσμα άφησε ενθουσιασμένους τους συνεργάτες μας κι η ομάδα μας είναι πολύ χαρούμενη που ένα ακόμη ενδιαφέρον project προστέθηκε με επιτυχία στο portfolio μας.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • μία πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα
  • με ευχάριστη πλοήγηση
  • minimal σχεδίαση
  • μοντέρνα γραφικά κι εφέ κίνησης
  • και Responsive design

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ.