Δημιουργία ιστοσελίδας Τυροκομικά Πάσχος

feta paschos

Τα Τυροκομικά Πάσχος είναι η σύγχρονη και μοντέρνα εκδοχή ενός παραδοσιακού τυροκομείου. Η οικογένεια Πάσχου ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην τυροκομεία το 2016. Στο Κολχικό Λαγκαδά, στην ευρύτερη περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, μια περιοχή που φημίζεται για την κτηνοτροφία και την τυροκομία, δημιουργήθηκε μια σύγχρονη μονάδα με πολύ μεράκι, προσήλωση στην ποιότητα, αφοσίωση στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων αλλά και με σεβασμό στην παράδοση και το περιβάλλον. Μελετώντας προσεκτικά τις ανάγκες του πελάτη μας προχωρήσαμε στην κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας www.feta-paschos.gr.

Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μια φρέσκα και μοντέρνα ιστοσελίδα, με σύγχρονα γραφικά και εντυπωσιακά εφέ κίνησης που “κρατάνε” τον επισκέπτη περισσότερο χρόνο στην πλοήγηση του site. Όλα θυμίζουν αυτό ακριβώς που θέλει να προβάλει η ίδια η εταιρεία – την αισθητική της. Απαλοί τόνοι, έξυπνα γραφικά, παραδοσιακές γραμμές και ιδιαίτερη φιλοσοφία. 

Η ίδια η πλοήγηση γίνεται εύκολα και γρήγορα μέσα από το λιτό και κομψό menu του και είναι εξαιρετικά λειτουργική σε χρήση από κάθε συσκευή χάρη στο responsive design του. 

Η ιστοσελίδα ακολουθεί απόλυτα όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές τόσο όσον αφορά τη λειτουργικότητα και τη δομή του, όσο και στην εμφάνιση και τη βελτιστοποίηση SEO. Αυτή η βελτιστοποίηση μπορεί να οδηγήσει την ιστοσελίδα σε υψηλότερη κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα και να την καταστήσει μία από τις πρώτες επιλογές των χρηστών.

Το αποτέλεσμα μας άφησε εντυπωσιασμένους! Μία μοντέρνα, πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα, με χαρακτηριστικό σχεδιασμό και ταυτότητα.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • Μια πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα
  • Με φρέσκια & σύγχρονη σχεδίαση
  • Με responsive design
  • Με SEO για καλύτερες εμφανίσεις αναζήτησης

Κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας www.feta-paschos.gr