Δημιουργία ιστοσελίδας Τυροκομικά Πάσχος

feta paschos

Τα Τυροκομικά Πάσχος είναι η σύγχρονη και μοντέρνα εκδοχή ενός παραδοσιακού τυροκομείου. Η οικογένεια Πάσχου ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην τυροκομεία το 2016. Στο Κολχικό Λαγκαδά, στην ευρύτερη περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, μια περιοχή που φημίζεται για την κτηνοτροφία και την τυροκομία, δημιουργήθηκε μια σύγχρονη μονάδα με πολύ μεράκι, προσήλωση στην ποιότητα, αφοσίωση στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων αλλά και με σεβασμό στην παράδοση και το περιβάλλον.

Στόχος

Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μια φρέσκα και μοντέρνα ιστοσελίδα, με σύγχρονα γραφικά και εντυπωσιακά εφέ κίνησης που “κρατάνε” τον επισκέπτη περισσότερο χρόνο στην πλοήγηση του site. Όλα θυμίζουν αυτό ακριβώς που θέλει να προβάλει η ίδια η εταιρεία – την αισθητική της. Απαλοί τόνοι, έξυπνα γραφικά, παραδοσιακές γραμμές και ιδιαίτερη φιλοσοφία. 

Η ίδια η πλοήγηση γίνεται εύκολα και γρήγορα μέσα από το λιτό και κομψό menu του και είναι εξαιρετικά λειτουργική σε χρήση από κάθε συσκευή χάρη στο responsive design του.

Αποτέλεσμα

Το αποτέλεσμα μας άφησε εντυπωσιασμένους! Μία μοντέρνα, πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα, με χαρακτηριστικό σχεδιασμό και ταυτότητα.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • Μια πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα
  • Με φρέσκια & σύγχρονη σχεδίαση
  • Με responsive design
  • Με SEO για καλύτερες εμφανίσεις αναζήτησης

Δείτε την ιστοσελίδα www.feta-paschos.gr