Δημιουργία ιστοσελίδας tsoulfidis.gr

tsoulfidis-portfolio-full-dataspot

Η νέα ιστοσελίδα της εταιρείας ΑΦΟΙ ΤΣΟΥΛΦΙΔΗ ΟΕ παρουσιάζει τη γκάμα των προϊόντων της σε ενεργειακά τζάκια με μοναδικά σχέδια, σόμπες, πετρώματα φυσικά ή τεχνητά. Στην εταιρεία θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ενεργειακά τζάκια, παραδοσιακά τζάκια με ξύλο, τζάκια pellet, σόμπες με πέλλετ, σόμπες με αέριο, σόμπες με ξύλο (ξυλόσομπες), ενεργειακές εστίες, φυσικά και τεχνητά πετρώματα καθώς λύσεις που ταιριάζουν στη διακόσμηση του χώρου σας.

Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα που θα εκφράζει 100% την ταυτότητα και την αισθητική της εταιρείας. Αυτό σημαίνει αυτόματα κομψότητα, απλές γραμμές και σύγχρονος σχεδιασμός. Δημιουργήσαμε λοιπόν ένα εντυπωσιακό slider στην αρχική σελίδα με τις δημιουργίες της εταιρείας.

Η παρουσίαση των projects και των προϊόντων έχει απλή δομή και εντυπωσιακές εικόνες. Τα προϊόντα διαθέτουν πλήρεις περιγραφές, καθώς και παρουσίαση όλων των απαραίτητων τεχνικών τους στοιχείων.

Η δομή της ιστοσελίδας βασίζεται σε λιτές γραμμές και σύγχρονα χρώματα, με το μαύρο και το κόκκινο να προσδίδουν κομψότητα και κύρος.

Το αποτέλεσμα μας έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους! Υπέροχη εμφάνιση κι άψογη λειτουργικότητα, μίνιμαλ παρουσίαση προϊόντων με αναλυτικές περιγραφές και τεχνικές προδιαγραφές.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • Μια πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα
  • Με κομψή & σύγχρονη σχεδίαση
  • Βασισμένη στις ανάγκες πλοήγησης του χρήστη
  • Με SEO για καλύτερες εμφανίσεις αναζήτησης

Δείτε την ιστοσελίδα www.tsoulfidis.gr