Δημιουργία ιστοσελίδας για την εταιρεία TransferVIP for ALL

transfer-vip

Η εταιρεία TransferVIP for ALL αναλαμβάνει τη μεταφορά και επιστροφή σας με ασφάλεια και πολυτέλεια προς κι από τον προορισμό της επιλογής σας. Προσφέρει επίσης μία μεγάλη γκάμα από ημερήσιες εκδρομές σε ενδιαφέροντες και δημοφιλείς προορισμούς που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Η εταιρεία μας ανέλαβε την κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας www.transfervip.gr. Μίας ιστοσελίδας που ανταποκρίνεται απόλυτα στην αισθητική και τις ανάγκες της επιχείρησης.

Μία ιστοσελίδα τέτοιου τύπου πρέπει να προϊδεάζει θετικά τον επισκέπτη, να εμπνέει εμπιστοσύνη και αξιοπιστία, και να παρουσιάζει με πραγματικά εντυπωσιακό τρόπο τους προορισμούς και τις εκδρομές.

Ο στόχος ήταν ο σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας που προσφέρει τη δυνατότητα online κράτησης, μεταφρασμένη στα ελληνικά και αγγλικά που να εμπνέει εμπιστοσύνη και ποιότητα υπηρεσιών. Η σχεδίαση έπρεπε να είναι μοντέρνα και σύγχρονη σε minimal γραμμές, τα γραφικά υψηλής ανάλυσης και ποιότητας και η διαδικασία κράτησης εύκολη και γρήγορη.

Η ιστοσελίδα είναι απόλυτα οργανωμένη και πλήρως λειτουργική. Διαθέτει εύκολο στην πλοήγηση μενού και την εξαιρετική δυνατότητα online κράτησης. Είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα για κάθε επιχείρηση παρόμοιων δραστηριοτήτων. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει προορισμό, σημείο αναχώρησης, να καταχωρήσει τα στοιχεία του, καθώς κι άλλες πληροφορίες.

Το αποτέλεσμα ήταν η κατασκευή μιας μοντέρνας responsive ιστοσελίδας που άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους επισκέπτες και φυσικά τον πελάτη μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ακόμα ένα project προστέθηκε με επιτυχία στο portfolio μας.

Περιληπτικά η ομάδας μας ανέλαβε τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας που:

  • Έχει minimal και ξεκάθαρη δομή
  • Δίνει τη δυνατότητα online κράτησης
  • Προσφέρεται στα Ελληνικά και Αγγλικά
  • Είναι SEO friendly
  • Έχει Responsive design

Κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας www.transfervip.gr