Δημιουργία εταιρικής ιστοσελίδας της εταιρείας Thessaloniki Sightseeing

thessaloniki-sightseeing

Η εταιρεία Thessaloniki Sightseeing δραστηριοποιείται στην πόλη της Θεσσαλονίκης και προσφέρει υπηρεσίες τουρισμού και ξεναγήσεων σε όλους τους επισκέπτες της πόλης με τα ειδικά διαμορφωμένα λεωφορεία της.

Η παρουσίαση εταιρείας προσφοράς υπηρεσιών μέσω μιας ιστοσελίδας είναι πολλές φορές περίπλοκη υπόθεση. Σε αντίθεση με την παρουσίαση προϊόντων, η παρουσίαση υπηρεσιών είναι πιο απαιτητική. Έχει να κάνει με διαπροσωπική επαφή της εταιρείας και του πελάτη. Πρέπει λοιπόν να πείσουμε τον πελάτη-επισκέπτη πως αυτή είναι η υπηρεσία που πραγματικά αναζητούσε και που είναι διατεθειμένος να πληρώσει για την αγορά της.

Ο στόχος της δημιουργίας της ιστοσελίδας ήταν η διαφήμιση των υπηρεσιών της εταιρείας, και η προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών από την Ελλάδα αλλά φυσικά και το Εξωτερικό, γι’ αυτό και η ιστοσελίδα έχει μεταφραστεί στα αγγλικά.

Η σχεδίαση της ιστοσελίδας έπρεπε να γίνει με έναν τρόπο διασκεδαστικό και εντυπωσιακό, με γραφικά μοντέρνα και εφέ κίνησης που να προδιαθέτει θετικά τον επισκέπτη γι’ αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει μετά την αγορά των υπηρεσιών της.

Σε όλες τις σελίδες υπάρχει SEO για καλύτερη θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης και η ιστοσελίδα είναι πλήρως responsive για αποδοτικότερη και πιο ευχάριστη περιήγηση στην ιστοσελίδα από χρήστες κινητών συσκευών.

Αποτέλεσμα

Η κατασκευή της ιστοσελίδας thessaloniki-sightseeing.com στέφθηκε με επιτυχία, τα γραφικά είναι εντυπωσιακά και διασκεδαστικά, η δομή της είναι οργανωμένη και η πλοήγηση ευχάριστη. Η ιστοσελίδα κατάφερε να προσεγγίσει πελάτες που προηγουμένως ίσως δε γνώριζαν καν για τις υπηρεσίες της εταιρείας.

Περιληπτικά η ομάδα μας ανέλαβε:

  • Την κατασκευή της ιστοσελίδας thessaloniki-sightseeing.com
  • Με μοντέρνα γραφικά για μία ευχάριστη πλοήγηση
  • Dynamic σχεδίαση με εφέ κίνησης
  • Responsive design (αποδοτικότερη και πιο ευχάριστη περιήγηση στην ιστοσελίδα από χρήστες κινητών συσκευών)
  • Παρουσίαση σε Ελληνικά και Αγγλικά
  • SEO friendly για καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης

Δείτε την ιστοσελίδα του www.thessaloniki-sightseeing.com