Δημιουργία εταιρικής ιστοσελίδας pantogas.gr

pantogas-website-big-portfolio-new

Η εταιρεία Pantogas εξοπλίζει επιχειρήσεις με βιομηχανικά και φαρμακευτικά αέρια ακολουθώντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και έχοντας διαγράψει μια μεγάλη επιτυχημένη πορεία στο χώρο της.

Η ανάγκη παρουσίας της εταιρείας στο διαδίκτυο είχε πολύ συγκεκριμένους στόχους. Την παρουσίαση της δουλειάς και των προϊόντων της εταιρείας, την προώθηση δηλαδή του ονόματος της επιχείρησης, καθώς φυσικά και την προσέλκυση νέων πελατών.

Ο στόχος λοιπόν ήταν η δημιουργία μιας minimal ιστοσελίδας, εύκολης στην πλοήγηση και με απλά χαρακτηριστικά για να ταιριάζει στο προφίλ της ίδιας της εταιρείας. Τα εφέ γραφικών και κειμένου θα είχαν απόλυτη ισορροπία και το φωτογραφικό υλικό θα παρουσιαζόταν σε άψογη ποιότητα χωρίς μεγάλο χρόνο φόρτωσης.

Με απλές απεικονίσεις ο χρήστης θα ενημερώνεται για τις εφαρμογές και τα προϊόντα της Pantogas και θα έχει τη δυνατότητα κατεβάσματος των ειδικών πιστοποιήσεων ISO της εταιρείας σε μορφή  pdf. Είναι πολύ σημαντικό για μία ιστοσελίδα, να μπορεί να προσφέρει ενημερωτικό υλικό στους χρήστες-πελάτες της. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυξάνει ιδιαίτερα την αξιοπιστία και την εγκυρότητα της επιχείρησης.

Τα επιλεγμένα χρώματα θα ακολουθούν την ίδια minimal γραμμή εμπνευσμένα από το λογότυπο της εταιρείας και η συμπεριφορά της ιστοσελίδας θα έπρεπε να είναι ίδια από πλοήγηση σε κάθε συσκευή (Responsive design). Ο responsive σχεδιασμός είναι πλέον απαραίτητο στοιχείο για κάθε ιστοσελίδα και ηλεκτρονικό κατάστημα. Δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μας επισκεφτούν online όπου κι αν βρίσκονται κι από οποιαδήποτε συσκευή.

Το αποτέλεσμα άφησε πελάτη και χρήστες απόλυτα ευχαριστημένους με τη χρηστικότητα και την εύκολη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας και μία ακόμη συνεργασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Περιληπτικά η ομάδα μας δημιούργησε:

  • Μία εύχρηστη και με minimal design ιστοσελίδα
  • Με SEO σε όλες τις σελίδες
  • Με Responsive design
  • Με μοναδική παρουσίαση του προφίλ & των προϊόντων της εταιρείας 

Κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας www.pantogas.gr