Δημιουργία ιστοσελίδας oikw.gr

oikw-portfolio-dataspot

Η εταιρεία oikw δραστηριοποιείται στο χώρο των εκδόσεων κοινοχρήστων στην Θεσσαλονίκη. Διαθέτει 2 καταστήματα στην Ανατολική & Δυτική Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει τον κύκλο εργασιών της και μπορεί πλέον να εξυπηρετήσει στον κλάδο των ασφαλιστικών υπηρεσιών. Συζητώντας με τον πελάτη μας, ακούσαμε τις ανάγκες του και προχωρήσαμε στην κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας www.oikw.gr.

Στόχος μας ήταν η δημιουργία ενός μοντέρνου eshop με σύγχρονο design, μοντέρνα εφέ κίνησης και πανεύκολη πλοήγηση. Αποφύγαμε τα υπερβολικά γραφικά ή τους ιδιαίτερους σχεδιασμούς και σύμφωνα με το αντικείμενο της εταιρείας κατασκευάσαμε ένα απλό στη δομή και στο design site. Είναι πολύ σημαντικό για την εμφάνιση της online παρουσίας, να ταιριάζει με την αισθητική και την ταυτότητα της εταιρείας.

Η ιστοσελίδα θα αποτελούταν από πολλές σελίδες και κατηγορίες, κάτι που έκανε απαραίτητο το σωστό σχεδιασμό του menu του, καθώς και την έξυπνη κατηγοριοποίηση των σελίδων του. Οι χρήστες βρίσκουν εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνουν, κάτι που κρατάει τους εν δυνάμει πελάτες στη σελίδα μας. Η ταχύτητα άλλωστε είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στην επιτυχημένη πορεία μίας ιστοσελίδας.

Το site είναι πανεύκολο στην πλοήγηση από κάθε συσκευή χάρη στο responsive design του, απαραίτητο στοιχείο για μια σύγχρονη και μοντέρνα ιστοσελίδα. Επιπλέον σε όλες τις σελίδες έγινε βελτιστοποίηση SEO για υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα των οργανικών αναζητήσεων της google.

Το αποτέλεσμα μας ικανοποίησε όλους! Μία απολύτως λειτουργική σελίδα για τέλεια πλοήγηση από κάθε συσκευή.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • μια σύγχρονη ιστοσελίδα
  • με μοντέρνα χαρακτηριστικά
  • 100% responsive design
  • με SEO για καλύτερες εμφανίσεις στις οργανικές αναζητήσεις της Google
  • με εύκολη & γρήγορη πλοήγηση

Κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας www.oikw.gr