Δημιουργία ιστοσελίδας megacycleservices.gr

megacycle ιστοσελίδα

Η εταιρεία Megacycle Total Management Solutions προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού επαγγελματικών χώρων, σπιτιών, περιποίηση κήπων και αναγνωρίζοντας τις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου αναλαμβάνει να προσφέρει φροντίδα σε άτομα τρίτης ηλικίας, βοήθεια στο σπίτι, babysitting και πολλά ακόμη.

Ο στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μια διαδραστική ιστοσελίδα με μοντέρνα γραφικά και 100% λειτουργικές δυνατότητες που να απευθύνεται στους πελάτες και στις ανάγκες του σήμερα. Οι σελίδες θα έχουν στοιχεία με ενσωματωμένα εφέ κίνησης και δυναμικά μοντέρνα χρώματα.

Στο μενού θα υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς στο eshop της εταιρείας καθώς κι η δυνατότητα πραγματοποίησης άμεσης κλήσης προς αυτή. Βασικά στοιχεία για μας ήταν η εύκολη και γρήγορη πλοήγηση του χρήστη στην ιστοσελίδα από οποιαδήποτε συσκευή (responsive design), η εφαρμογή SEO σε όλες τις σελίδες της (για καλύτερη θέση στα οργανικά αποτελέσματα της Google), καθώς κι η οργανωμένη και φιλική προς το χρήστη παρουσίαση των υπηρεσιών της εταιρείας.

Το αποτέλεσμα επιβεβαίωσε τις προσδοκίες μας κι η αισθητική εικόνα της μας ενθουσίασε! Μια ακόμη επιτυχημένη συνεργασία προστέθηκε στο portfolio μας.

Η εταιρεία Dataspot δημιούργησε μία ιστοσελίδα:

  • με μοναδικό design
  • εύκολη και γρήγορη πλοήγηση
  • που παρουσιάζει με μοντέρνο & σύγχρονο τρόπο τις προσφερόμενες υπηρεσίες
  • SEO friendly για καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης

Κατασκευή ιστοσελίδας WordPress www.megacycleservices.gr