Δημιουργία ιστοσελίδας ktimapaschalaki.gr

ktima-2

Το Κτήμα Πασχαλάκη είναι ένας χώρος μαγευτικός, αντάξιος των απαιτήσεων και των προσδοκιών σας. Ένας όμορφος και ιδιαίτερα προσεγμένος κήπος, καλυμμένος εξολοκλήρου από γκαζόν, ελιές, δέντρα, τριανταφυλλιές, δημιουργούν ένα ειδυλλιακό τοπίο για το γάμο τη βάφτιση και κάθε  κοινωνική εκδήλωση. Έτσι λοιπόν προχωρήσαμε στην κατασκευή ιστοσελίδας WordPress www.ktimapaschalaki.gr.

Στόχος

Ο στόχος ήταν η δημιουργία μια μοντέρνας σελίδας με κλασικά και ρομαντικά στοιχεία και icons που ταιριάζουν στην αισθητική του κτήματος. Η πλοήγηση είναι εύκολη και γρήγορη και σε κάθε σελίδα προβάλλονται με εντυπωσιακές εικόνες τα χαρακτηριστικά της εταιρείας.

Στην ιστοσελίδα υπάρχει σελίδα blog που αποτελεί ιδανικό τρόπο προσέγγισης νέων πελατών & χρηστών. 

Ο σχεδιασμός έγινε ακολουθώντας όλες τις απαιτήσεις του responsive design για άψογη πλοήγηση από κάθε συσκευή. Μεγάλη προσοχή δόθηκε όπως πάντα στη βελτιστοποίηση SEO για υψηλές κατατάξεις στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης.

Αποτέλεσμα

Το αποτέλεσμα μας εντυπωσίασε όλους! Δημιουργήσαμε μία πραγματικά ολοκληρωμένη ιστοσελίδα που ακολουθεί πιστά την ταυτότητα της εταιρείας.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • μία μοντέρνα ιστοσελίδα με ρομαντικά στοιχεία
  • με responsive design
  • SEO για καλύτερες εμφανίσεις στις οργανικές αναζητήσεις της Google
  • με σύγχρονες δυνατότητες
  • με εύκολη και γρήγορη πλοήγηση

Κατασκευή ιστοσελίδας WordPress www.ktimapaschalaki.gr