• Εταιρικές Ιστοσελίδες (sites)

Δημιουργία ιστοσελίδας halkidiki-mezonetes.gr

Οι DELEJO Resorts & Suites βρίσκονται μια ανάσα από τη θάλασσα, στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής. Αποτελούν μια ιδανική επιλογή παραθεριστικών διαμερισμάτων, σουίτες & μεζονέτες, με πολυτελή αισθητική, σύγχρονη διακόσμηση κι εξωτερική πισίνα.

Στόχος

Η υψηλή αισθητική του resort απαιτούσε minimal σύγχρονο σχεδιασμό και δημιουργικά πρωτότυπα κείμενα προώθησης των υπηρεσιών και παροχών του. Φυσικά το αντικείμενο της ιστοσελίδας χρειαζόταν την απαραίτητη παρουσία της αγγλικής γλώσσας ως επιλογή για όλους τους χρήστες.

Για να δημιουργήσουμε μια πραγματικά ανταγωνιστική ιστοσελίδα και να προωθήσουμε την εταιρεία, δημιουργήσαμε σελίδα με ενδιαφέροντα tips και δραστηριότητες original περιεχομένου για όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας. Με αυτό τον τρόπο προβάλλουμε την εξαιρετική τοποθεσία του resort και δημιουργούμε μια πολύ καλή εμπειρία χρήστη, “δεσμεύοντας” τον ίδιο στην ιστοσελίδα για περισσότερο χρόνο.

Η ιστοσελίδα διαθέτει ειδική φόρμα επικοινωνίας για αποστολή ενδιαφέροντος σχετικά με κρατήσεις δωματίων, με δυνατότητα επιλογής τύπου δωματίου και ημερομηνιών check in/out.

Αποτελέσματα

Η ιστοσελίδα αποτελεί μια εντυπωσιακή παρουσίαση των παροχών του resort καλύπτοντας κάθε ανάγκη του χρήστη (εύκολη & γρήγορη πλοήγηση, άμεση επικοινωνία, responsive design κλπ).

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • Μια σύγχρονη ιστοσελίδα
  • Σε ελληνικά & αγγλικά
  • Με responsive design
  • Με SEO για καλύτερες εμφανίσεις οργανικής αναζήτησης

Δείτε την ιστοσελίδα www.halkidiki-mezonetes.gr