Δημιουργία ιστοσελίδας gypsines-diakosmiseis.gr

gypsines-diakosmiseis-portfolio-dataspot-full

Η εταιρεία Γύψινες Διακοσμήσεις – Αζεμόπουλος Ανέστης προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εγκατάστασης 3D πάνελ και κατασκευής γύψινων διακοσμήσεων σε εταιρείες και ιδιώτες. Υψηλή αισθητική εργασιών που μεταμορφώνει ολοκληρωτικά κάθε χώρο. Ένα τέτοιο project απαιτούσε τη δημιουργία μιας σύγχρονης σελίδας, με μοντέρνα γραφικά κι έμφαση στην παρουσίαση των έργων και του portfolio της εταιρείας. Έτσι προχωρήσαμε στην κατασκευή ιστοσελίδας σε WordPress gypsines-diakosmiseis.gr.

Το πρώτο βήμα της ομάδας μας ήταν η μελέτη του ανταγωνισμού κι η ταξινόμηση όλων των κριτηρίων που κάνουν την εταιρεία να ξεχωρίζει – να αποφασίσουμε λοιπόν τα σημεία στα οποία πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση.

Ο στόχος για τη σχεδίαση ιστοσελίδας ήταν η ολοκληρωμένη παρουσίαση των projects της εταιρείας, μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό και μοντέρνα γραφικά. Η παρουσίαση τους γίνεται ανα θέμα, με μίνιμαλ παρουσίαση gallery και σύντομη περιγραφή. Ο minimal σχεδιασμός είναι χαρακτηριστικό της εταιρικής αυτής ιστοσελίδας, με απλή δομή κι εύκολη πλοήγηση από κάθε συσκευή χάρη στο responsive design της.

Στην κατασκευή ιστοσελίδας, η ομάδα μας προχώρησε σε πρωτότυπη σύνταξη προωθητικών κειμένων, βελτιστοποίηση SEO και σχεδιασμό γραφικών. Δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στη δημιουργία μιας εντυπωσιακής αρχικής με το σχεδιασμό ενός 100% customized banner.

Τα εφέ κίνησης δίνουν στο site μια φρέσκια κι ευχάριστη διάθεση που μετατρέπουν την πλοήγηση σε μια ξεκούραστη εμπειρία.

Μία ολοκληρωμένη και σύγχρονη ιστοσελίδα, που πληροί όλα τα κριτήρια προβολής και λειτουργικότητας, μπορεί να διαφοροποιήσει μια εταιρεία από τον ανταγωνισμό.

Το αποτέλεσμα ενθουσίασε την ομάδα και τον πελάτη μας. Μία απολύτως επιτυχημένη εταιρική παρουσίαση με πολλές δυνατότητες και προσοχή στη λεπτομέρεια. Ακόμη ένα project προστέθηκε με επιτυχία στο portfolio της Dataspot.

Κατασκευή εταιρική ιστοσελίδας www.gypsines-diakosmiseis.gr