Δημιουργία ιστοσελίδας της εταιρείας Catering Χούτος

catering houtos

Η εταιρεία ΧΟΥΤΟΣ αναλαμβάνει την πραγματοποίηση δεξιώσεων, πάρτυ, συνεδρίων, εγκαινίων, μπουφέ και πολλών άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων με απόλυτο επαγγελματισμό σε χώρους υψηλής αισθητικής στη Θεσσαλονίκη, στη Κομοτηνή και στο Βόλο. Χαρακτηριστικά των υπηρεσιών της εταιρείας είναι η υψηλή αισθητική, η κομψότητα και φυσικά οι ενθουσιασμένοι πελάτες της. Έτσι προχωρήσαμε στην κατασκευή ιστοσελίδας cateringhoutos.gr.

Ένα τέτοιο project έπρεπε να έχει ξεκάθαρα μία κομψή και μοναδική εμφάνιση. Έπρεπε να κρατάει τον επισκέπτη στην ιστοσελίδα και να τον πείθει ότι αυτό που βλέπει είναι πράγματι αυτό που μπορεί να αποκτήσει μέσω την υπηρεσιών της εταιρείας.

Ο στόχος του project είναι φυσικά η προσέλκυση νέων πελατών αλλά και η διατήρηση μιας διαδικτυακής παρουσίας που ξεχωρίζει και εμπνέει. Άλλωστε σήμερα ο σχεδιασμός ιστοσελίδας είναι απαραίτητο εργαλείο για την ανάπτυξη κάθε εταιρείας και επιχείρησης.

Η σχεδίαση της ιστοσελίδας απέκτησε κομψότητα και μία αίσθηση διαχρονικότητας, με χρώματα που ταιριάζουν στην γενική αισθητική της εταιρείας, η παρουσίαση των χώρων εκδηλώσεων έγινε με έναν απλό και “καθαρό” τρόπο, η πλοήγηση είναι εύκολη και γρήγορη από χρήστες κάθε συσκευής, οι υπηρεσίες παρουσιάζονται με ένα διασκεδαστικό και μοντέρνο τρόπο με την επιλογή εικονιδίων, τα εφέ κίνησης δίνουν ζωντάνια και στυλ και το γενικό αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει απόλυτα το όραμα και τις επιθυμίες του συνεργάτη μας. Η ιστοσελίδα εμφανίζεται πάντα στις υψηλές θέσεις στις οργανικές αναζητήσεις κι έτσι αποκτά μεγαλύτερη επισκεψιμότητα άρα και περισσότερους εν δυνάμει πελάτες.

Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά και αφήνει ενθουσιασμένους τους επισκέπτες και φυσικά τον πελάτη μας.

Άλλο ένα project με απόλυτη επιτυχία προστέθηκε στο portfolio της Dataspot!

Περιληπτικά η ομάδα μας δημιούργησε:

  • Μία ιστοσελίδα με γρήγορη κι εύκολη πλοήγηση
  • με κομψή αισθητική
  • δίνει την ευκαιρία στο χρήστη να περιηγηθεί σε κάθε υπηρεσία της εταιρείας
  • Responsive design (αποδοτικότερη και πιο ευχάριστη περιήγηση στην ιστοσελίδα από χρήστες κινητών συσκευών)
  • SEO σε όλες τις σελίδες

Κατασκευή ιστοσελίδας www.cateringhoutos.gr