Δημιουργία ιστοσελίδας – eshop της ayurveda-hellas.gr

ayurveda-hellas-full-page

Η Ayurveda Hellas είναι η εταιρεία που ουσιαστικά “εισήγαγε” την επιστήμη της Aγιουρβέδα στην Eλλάδα.

Η ολοκληρωμένη online προβολή της εταιρείας έχει ως στόχο, όχι μόνο την προώθηση των φυσικών προϊόντων υγείας, αλλά και των εργαστηρίων, των σεμιναρίων, άρθρων και γενικότερα της στάσης ζωής που αντιπροσωπεύει η Ayurveda.

Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε το τέλειο περιβάλλον, το οποίο θα προβάλει κατάλληλα κι ολοκληρωμένα τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Ayurveda Hellas.

Το site ακολουθεί την νοοτροπία ενός “πολυχώρου”, ενός σημείου συνάντησης όπου ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για την αγιουρβέδα, να πληροφορηθεί για ενδιαφέροντα κι επίκαιρα θέματα (blog), να μάθει για όλα τα εργαστήρια & τα σεμινάρια και να κάνει online αίτηση συμμετοχής, όπως και να αποκτήσει τα αγαπημένα του προϊόντα υγείας, αγιουρβεδικά βιβλία κλπ. μέσα από την καρτέλα του eshop.

Το site είναι responsive, μπορεί δηλαδή ο κάθε επισκέπτης να πλοηγηθεί σε αυτό και να κάνει τις αγορές του, εύκολα & γρήγορα από κάθε συσκευή.

Για τον πελάτη μας η ανάρτηση άρθρων κι η συνεχής ενημέρωση του site ήταν πολύ σημαντική υπόθεση! Για το λόγο αυτό σχεδιάσαμε ένα περιβάλλον εύκολο στη χρήση και τη διαχείριση, για τη βέλτιστη, ανεξάρτητη χρήση του από τον πελάτη μας.

Σχεδιαστικά το site ακολουθεί απόλυτα την αισθητική της φιλοσοφίας της Ayurveda, με χρώματα και γραφικά που ολοκληρώνουν την εμπειρία πλοήγησης.

Παράλληλα με το σχεδιασμό του site, η ομάδα της #Dataspot έχει αναλάβει την προβολή της Ayurveda Hellas στα social media, αλλά και τη διαφημιστική της προώθηση.

Το αποτέλεσμα μας άφησε όλους ενθουσιασμένους! Τo ayurveda-hellas.gr είναι άψογο, τόσο εμφανισιακά, όσο και λειτουργικά, έχει σύγχρονη σχεδίαση κι εντυπωσιακά εφέ.

Ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη συνεργασία!