Δημιουργία ιστοσελίδας diamantisgroup.gr

portfolio-diamantis-group-dataspot-full

Η εταιρεία Diamantis Group αποτελεί κορυφαία επιλογή των επαγγελματιών του χώρου αλλά και των καταναλωτών στην κατασκευή σύγχρονων προϊόντων εφαρμογών καμινάδων, αεραγωγών, θέρμανσης, κλιματισμού, κτιριακών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Προχωρήσαμε λοιπόν στην κατασκευή ιστοσελίδας WordPress www.diamantisgroup.gr.

Ο στόχος ήταν να κατασκευάσουμε μια πραγματικά μοντέρνα ιστοσελίδα με σύγχρονο σχεδιασμό, τόσο στα ελληνικά, όσο και στα αγγλικά.

Το design ακολουθεί αυστηρές γραμμές με minimal χρώματα και διακριτικά εφέ κίνησης. Η Αρχική Σελίδα είναι πραγματικά εντυπωσιακή και προετοιμάζει το χρήστη για τη φιλοσοφία του προφίλ της εταιρείας. Η παρουσίαση των προϊόντων κινείται σε  πολύ απλές γραμμές με λιτή απεικόνιση του προϊόντος και περιγραφή – ιδανικός τρόπος παρουσίασης για projects που αφορούν επιχειρήσεις κι επαγγελματίες.

Ιδιαίτερη σημασία δώσαμε στην παρουσίαση των projects της εταιρείας με μία σύγχρονη και μοντέρνα gallery με εντυπωσιακά εφέ κίνησης.

Στην ιστοσελίδα, όπως και σε όλα μας τα projects, ακολουθήσαμε το σχεδιασμό responsive design για να απολαμβάνουν οι χρήστες την ίδια μοναδική εμπειρία πλοήγησης από κάθε συσκευή.

Η ταχύτητα για μας είναι πολύ σημαντική. Εγγυάται ότι ο πελάτης-χρήστης θα πλοηγηθεί στην ιστοσελίδα μας άμεσα χωρίς καθυστερήσεις που ίσως τον αποτρέψουν από αυτό.

Το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο. Είμαστε πολύ περήφανοι για την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας και πολύ χαρούμενοι που αποκτήσαμε ακόμα έναν πραγματικά ευχαριστημένο πελάτη.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • μία πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα
  • με μοντέρνα σχεδίαση και responsive design
  • με εφέ κίνησης
  • με SEO για καλύτερες εμφανίσεις στις οργανικές αναζητήσεις της Google
  • με εύκολη και γρήγορη πλοήγηση

Κατασκευή ιστοσελίδας WordPress www.diamantisgroup.gr