Δημιουργία ιστοσελίδας delejo-resorts-suites.gr

halkidiki-mezonetes-dataspot-portfolio-full

Οι DELEJO Resorts & Suites βρίσκονται μια ανάσα από τη θάλασσα, στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής. Αποτελούν μια ιδανική επιλογή παραθεριστικών διαμερισμάτων, σουίτες & μεζονέτες, με πολυτελή αισθητική, σύγχρονη διακόσμηση κι εξωτερική πισίνα. Η ανάγκη online παρουσίας, προβολής του χώρου, αλλά και δυνατότητας online κράτησης των πελατών, μας οδήγησε στην κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας www.delejo-resorts-suites.gr.

Η υψηλή αισθητική του resort απαιτούσε minimal σύγχρονο σχεδιασμό και δημιουργικά πρωτότυπα κείμενα προώθησης των υπηρεσιών και παροχών του. Φυσικά το αντικείμενο της ιστοσελίδας χρειαζόταν την απαραίτητη παρουσία της αγγλικής γλώσσας ως επιλογή για όλους τους χρήστες. Έτσι προχωρήσαμε στη μετάφραση των κειμένων και στη δημιουργία αγγλικής version σελίδας για τους ξένους επισκέπτες.

Για να δημιουργήσουμε μια πραγματικά ανταγωνιστική ιστοσελίδα και να προωθήσουμε την εταιρεία, δημιουργήσαμε σελίδα με ενδιαφέροντα tips και δραστηριότητες original περιεχομένου για όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας. Με αυτό τον τρόπο προβάλλουμε την εξαιρετική τοποθεσία του resort και δημιουργούμε μια πολύ καλή εμπειρία χρήστη, “δεσμεύοντας” τον ίδιο στην ιστοσελίδα για περισσότερο χρόνο. Οι σελίδες με έξτρα tips και πληροφορίες για το χρήστη, όπως επίσης και τα blogs, είναι πάντα ένα σημαντικό κριτήριο για τη δημοτικότητα της σελίδας. Ο χρήστης απολαμβάνει περισσότερο την πλοήγηση του στη σελίδα μας.

Η ιστοσελίδα διαθέτει ειδική φόρμα επικοινωνίας για αποστολή ενδιαφέροντος σχετικά με κρατήσεις δωματίων, με δυνατότητα επιλογής τύπου δωματίου και ημερομηνιών check in/out.

Η ιστοσελίδα αποτελεί μια εντυπωσιακή παρουσίαση των παροχών του resort καλύπτοντας κάθε ανάγκη του χρήστη (εύκολη & γρήγορη πλοήγηση, άμεση επικοινωνία, responsive design κλπ).

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • Μια σύγχρονη ιστοσελίδα
  • Σε ελληνικά & αγγλικά
  • Με responsive design
  • Με SEO για καλύτερες εμφανίσεις οργανικής αναζήτησης

Κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας www.delejo-resorts-suites.gr