Δημιουργία ιστοσελίδας Definitely Greece

definitely-greece-portfolio

Η εταιρεία μας ανέλαβε πριν μερικά χρόνια το σχεδιασμό και την κατασκευή του definitelygreece.com και φέτος με μεγάλη μας χαρά αναβαθμίσαμε & να ανανεώσαμε σχεδιαστικά την ιστοσελίδα.

Η Definitely Greece σχεδιάζει κι οργανώνει με ένα μοναδικό τρόπο, ταξίδια σε όλη την Ελλάδα για αυτούς που ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν την πραγματική της εικόνα. Είναι μια φρέσκια ιδέα που στοχεύει σε ανθρώπους γεμάτους όρεξη για εξερεύνηση και νέες εμπειρίες.

Στόχος

Ο στόχος μας ήταν εξαρχής να δημιουργήσουμε ένα εξαιρετικό περιβάλλον ιστοσελίδας, φρέσκο και μοντέρνο, όπου ο χρήστης θα απολαμβάνει εύκολη πλοήγηση και μοναδικό περιεχόμενο. Σε συνεργασία με τον πελάτη μας σχεδιάσαμε λοιπόν μία σύγχρονη ιστοσελίδα με original γραφικά που πλαισιώνουν μοναδικά τα κείμενα και τα blogs του πελάτη μας.

Οι ταξιδιωτικές επιλογές του χρήστη παρουσιάζονται με διαδραστικό και μοντέρνο τρόπο και δημιουργούν ένα ευχάριστο πλαίσιο πλοήγησης. Ο χρήστης μπορεί εύκολα και γρήγορα να βρει όλα τα άρθρα σχετικά με τον προορισμό που τον ενδιαφέρει. Το στυλ κι η αισθητική ταιριάζουν στην ταυτότητα και το χαρακτήρα της εταιρείας.

Ο σχεδιασμός ακολουθεί πάντα τις αρχές του responsive design για άψογη πλοήγηση από κάθε συσκευή (iPhone, iPad, Android).  Σε όλες τις σελίδες προχωρήσαμε σε βελτιστοποίηση SEO για κατάκτηση υψηλότερων θέσεων στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα άφησαν ενθουσιασμένο τον πελάτη και την ομάδα μας, καθώς άγγιξε τις προσδοκίες μας και κατάφερε να προωθεί την ταυτότητα της εταιρείας.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot ολοκλήρωσε:

  • Σχεδίαση γραφικών
  • Δημιουργία banner
  • Responsive Design στα σημερινά πρότυπα 
  • Εύκολη πλοήγηση του χρήστη στα  πακέτα διακοπών και στους προορισμούς
  • Βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης & SEO σε όλες τις σελίδες
  • Εγκατάσταση πιστοποιητικών ασφαλείας SSL
  • Η ιστοσελίδα είναι συμμορφωμένη με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Κατασκευή ιστοσελίδας WordPress www.definitelygreece.com