• Εταιρικές Ιστοσελίδες (sites)

Δημιουργία ιστοσελίδας dadoudis.com

Σχεδιασμός και δημιουργία ιστοσελίδας για την παρουσίαση των φωτογραφικών projects Dadoudis Marios-Click Moments Only

Η εταιρεία Dataspot ανέλαβε να δημιουργήσει μία πολύ ιδιαίτερη ιστοσελίδα που έπρεπε να αντανακλά πλήρως την εικόνα και αισθητική του καλλιτέχνη Μάριου Δαδούδη καθώς και να παρουσιάζει με τρόπο ελκυστικό και minimal τα χαρακτηριστικά κάθε φωτογραφικού project.

Το να μπορέσεις να απομονώσεις τη φωτογραφική τέχνη και να την παρουσιάσεις αναλλοίωτη σε ένα μεγάλο όγκο φωτογραφιών ήταν εξαρχής η πρόκληση.

Στόχος

Ο στόχος ήταν η παρουσίαση της δουλειάς του καλλιτέχνη σε ένα στυλ που να θυμίζει περισσότερο portfolio. Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας έπρεπε να γίνει εξ’ ολοκλήρου στα αγγλικά και τα χρώματα να επιλεγούν προσεκτικά για να μη δημιουργούν “φασαρία” στην αισθητική της ιστοσελίδας. Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν φυσικά να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα με γρήγορη φόρτωση, ταχύτατη πλοήγηση, που να κρατάει πολλές δεκάδες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, χωρίς αυτές να αλλοιωθούν ώστε να παρουσιάζονται το ίδιο άψογες και αυθεντικές.

Αποτέλεσμα

Το αποτέλεσμα δικαίωσε τις προσδοκίες της ομάδας μας, έχοντας πια στα χέρια μας ένα μοναδικό και ιδιαίτερο portfolio, με υψηλή απεικόνιση φωτογραφιών και ξεχωριστό design που άφησε ενθουσιασμένους τους επισκέπτες και φυσικά τον πελάτη μας.

Περιληπτικά η ομάδα μας δημιούργησε μία ιστοσελίδα:

  • Με μοντέρνα και σύγχρονη αισθητική
  • Είναι εξ’ ολοκλήρου στα Αγγλικά
  • Έχει Responsive design
  • Είναι SEO friendly
  • Ανταποκρίνεται απολύτως στις ανάγκες παρουσίασης φωτογραφίας

dadoudis.com