Δημιουργία ιστοσελίδας dadoudis.com

dadoudis portfolio

Η εταιρεία Dataspot ανέλαβε να δημιουργήσει μία πολύ ιδιαίτερη ιστοσελίδα που έπρεπε να αντανακλά πλήρως την εικόνα και αισθητική του καλλιτέχνη Μάριου Δαδούδη καθώς και να παρουσιάζει με τρόπο ελκυστικό και minimal τα χαρακτηριστικά κάθε φωτογραφικού project. Έτσι προχωρήσαμε στην κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας www.dadoudis.com.

Το να μπορέσεις να απομονώσεις τη φωτογραφική τέχνη και να την παρουσιάσεις αναλλοίωτη σε ένα μεγάλο όγκο φωτογραφιών, χωρίς να θυσιάσεις την ταχύτητα της σελίδας, ήταν εξαρχής η πρόκληση.

Ο στόχος ήταν η παρουσίαση της δουλειάς του καλλιτέχνη σε ένα στυλ που να θυμίζει περισσότερο portfolio. Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας έπρεπε να γίνει εξ’ ολοκλήρου στα αγγλικά και τα χρώματα να επιλεγούν προσεκτικά για να μη δημιουργούν “φασαρία” στην αισθητική της ιστοσελίδας. Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν φυσικά να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα με γρήγορη φόρτωση, ταχύτατη πλοήγηση, που να διαθέτει πολλές δεκάδες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, χωρίς αυτές να αλλοιωθούν ώστε να παρουσιάζονται το ίδιο άψογες και αυθεντικές.

Ο σχεδιασμός είναι πραγματικά μοντέρνος & σύγχρονος, με γραμμές που ξεφεύγουν από τις κλασικές και δομή που ενθουσιάζει τον επισκέπτη. Θα λέγαμε πως είναι ένα project πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Το αποτέλεσμα δικαίωσε τις προσδοκίες της ομάδας μας, έχοντας πια στα χέρια μας ένα μοναδικό και ιδιαίτερο portfolio, με υψηλή απεικόνιση φωτογραφιών και ξεχωριστό design που άφησε ενθουσιασμένους τους επισκέπτες και φυσικά τον πελάτη μας.

Περιληπτικά η ομάδα μας δημιούργησε μία ιστοσελίδα:

  • Με μοντέρνα και σύγχρονη αισθητική
  • Είναι εξ’ ολοκλήρου στα Αγγλικά
  • Έχει Responsive design
  • Είναι SEO friendly
  • Ανταποκρίνεται απολύτως στις ανάγκες παρουσίασης φωτογραφίας

Κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας www.dadoudis.com