Δημιουργία ιστοσελίδας bourzougas.com

bourzougas-2

Η ομάδα μας προχώρησε στην κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας www.bourzougas.com, για τη παρουσίαση της εταιρείας Μπουρζουγάς που δραστηριοποιείται στις Εισαγωγές – Εξαγωγές Τεχνική συγκολλήσεως & κοπής μετάλλων, καθώς και στην εμπορία ειδών προστασίας εργαζόμενων, ενδυμάτων και διαφημιστικών ειδών. Η online εταιρική παρουσία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην αναγνωρισιμότητα κι αξιοπιστία της εταιρείας από τη μεριά του κοινού και των εν δυνάμει πελατών.

Ο στόχος μας ήταν η δημιουργία μιας ιστοσελίδας, πλήρως λειτουργικής, με εντυπωσιακά banners και γενικά πρωτότυπα γραφικά. Η δομή του είναι εντυπωσιακή, με χρώματα που εκφράζουν την ταυτότητα και τα προϊόντα της εταιρείας. Χρησιμοποιήσαμε διακριτικά εφέ κίνησης και original icons που εντυπωσιάζουν το χρήστη από την πρώτη στιγμή. Η πρώτη εικόνα που παρουσιάζεται στους χρήστες της σελίδας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη γενική εντύπωση που δημιουργείται για την αξιοπιστία και την ποιότητα της. Γι’αυτό δώσαμε προσοχή στην εμφάνιση και τη λειτουργικότητα κάθε σελίδας.

Η πλοήγηση στην ιστοσελίδα γίνεται εύκολα από κάθε συσκευή χάρη στο responsive design. Είναι ένα στοιχείο απαραίτητο για κάθε ιστότοπο, αν αναλογιστούμε το ποσοστό των χρηστών που χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο για online πλοήγηση.

Επιπλέον όπως κάθε φορά χρησιμοποιήσαμε τη βελτιστοποίηση SEO για την καλύτερη δυνατή κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης. Η βελτιστοποίηση γίνεται τόσο στη βασική δομή της ιστοσελίδας, όσο και στα κείμενα και το γενικό web content.

Το αποτέλεσμα μας άφησε πραγματικά ενθουσιασμένους! Η ιστοσελίδα είναι αυτό ακριβώς που είχαμε σχεδιάσει: μία πλήρως λειτουργική, μοντέρνα & σύγχρονη ιστοσελίδα.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • Μια πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα
  • Με φρέσκια & σύγχρονη σχεδίαση
  • Με responsive design
  • Με SEO για καλύτερες εμφανίσεις αναζήτησης

Κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας www.bourzougas.com