• Εταιρικές Ιστοσελίδες (sites)

Δημιουργία ιστοσελίδας bistrorante-rough.com

Σχεδιασμός & δημιουργία ιστοσελίδας με online σύστημα κράτησης bistrorante-rough.com

Το Bistrorante-rough είναι ένα πολυτελές εστιατόριο στο Mackenbach της Γερμανίας, λειτουργώντας εντός ενός γηπέδου Golf. Η μοναδική διακόσμηση, το στυλ κι ο χαρακτήρας του εστιατορίου μας ενέπνευσε ως προς τη minimal διάθεση και το σύγχρονο σχεδιασμό που θα αποκτούσε η ιστοσελίδα του.

Στόχος

Ο στόχος ήταν η παρουσίαση της επιχείρησης και των υπηρεσιών της μέσα από μια μοντέρνα ιστοσελίδα που εκφράζει ακριβώς την ταυτότητα του εστιατορίου, των εγκαταστάσεων και των menu του. Η πρώτη μας σκέψη ήταν η δημιουργία κι ο σχεδιασμός μίας one page ιστοσελίδας. Χάρη στην εύκολη και γρήγορη πλοήγηση της ο χρήστης βρίσκει ακριβώς αυτό που ψάχνει χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψει επιπλέον χρόνο – μία ιδανική επιλογή για τους χρήστες on the go.

Η ιστοσελίδα θα προσφερόταν σε δύο γλώσσες (γερμανικά & αγγλικά), θα ήταν πλήρως responsive με σύγχρονα minimal γραφικά και πρωτότυπη παρουσίαση εικόνων.

Απαραίτητο στοιχείο της ιστοσελίδας θα ήταν το σύστημα online κράτησης τραπεζιού, ένα μεγάλο plus για τις περισσότερες επιχειρήσεις εστίασης. Ο πελάτης έτσι θα είχε τη δυνατότητα κράτησης τραπεζιού εύκολα και γρήγορα από οποιαδήποτε συσκευή για την ημέρα κι ώρα επιλογής του.

Αποτέλεσμα

Το αποτέλεσμα ήταν μια απόλυτα λειτουργική one page ιστοσελίδα με “καθαρή” εμφάνιση, πρωτότυπο design και φυσικά τη μοναδική δυνατότητα online κράτησης. Πελάτης κι επισκέπτες έμειναν ενθουσιασμένοι από την online παρουσία της επιχείρησης.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • μία one page ιστοσελίδα
  • προσφερόμενη σε 2 γλώσσες
  • με Online σύστημα κράτησης
  • και Responsive design

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ.