Δημιουργία ιστοσελίδας bacheloroftravel.com

bachelor of travel ιστοσελίδα

Η σελίδα Bachelor of Travel ήταν μια ιδιαίτερη ιδέα ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών με ταξιδιωτικό περιεχόμενο. Ένα ιδιαίτερο παράδειγμα προσωπικής ιστοσελίδας που εκφράζει τη φιλοσοφία και τη στάση ζωής της εμπνεύστριας της. Η εταιρεία μας προχώρησε στην κατασκευή ιστοσελίδας www.bacheloroftravel.com.

Η ανάγκη παρουσίας της προσωπικής αυτής ιστοσελίδας στο διαδίκτυο είχε ως στόχο να επικοινωνήσει ιδέες και εμπειρίες βγαλμένες από τα ταξίδια σε ένα κοινό που απολαμβάνει την ίδια στάση ζωής, προβάλλοντας παράλληλα προορισμούς και τοποθεσίες ανά τον κόσμο.

Ο στόχος για την ομάδα μας ήταν αρχικά ο απόλυτος σχεδιασμός της ιστοσελίδας, η δημιουργία μοναδικών γραφικών που θα ενθουσίαζαν τους συνεργάτες μας, η σωστή δομή περιεχομένου & η οργάνωση σελίδας καθώς και η απόλυτη λειτουργικότητα και πρακτικότητα της.

Η σελίδα θα παρουσιαζόταν εξ ολοκλήρου στα αγγλικά και θα χαρακτηριζόταν από μεγάλο αριθμό φωτογραφιών εξαιρετικής ποιότητας, άρα για μας η ταχύτητα και το responsive design ήταν κύρια ζητούμενα. Με αυτό τον τρόπο οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν την ίδια ποιότητα πλοήγησης από κάθε συσκευή.

Θα έπρεπε επίσης η εισαγωγή κι ανάρτηση των άρθρων της ιστοσελίδας να γίνεται απ’ τον πελάτη μας, άρα η διαχείριση θα γινόταν πρακτική κι εύκολη στη χρήση χωρίς την πιθανότητα θεωρητικών ή τεχνικών προβλημάτων.

Το αποτέλεσμα ενθουσίασε πελάτη και επισκέπτες κι έτσι δημιουργήθηκε μία μοναδική ιστοσελίδα, τόσο από άποψη γραφικών και design, όσο κι από διαχείριση και περιεχόμενο. Ακόμη μία συνεργασία μας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία!

Περιληπτικά η ομάδα μας δημιούργησε:

  • Μία μοντέρνα & σύγχρονη ιστοσελίδα
  • Εξ ολοκλήρου στα αγγλικά
  • Με Responsive design
  • Με πρωτότυπα γραφικά

Κατασκευή ιστοσελίδας www.bacheloroftravel.com