Δημιουργία ιστοσελίδας andromachitsima.com

andromachi tsima

Η εταιρεία Dataspot ανέλαβε την κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας www.andromachitsima.com της χειρούργου Ανδρομάχης Τσίμα και των υπηρεσιών που προσφέρει. Είναι πολύ σημαντικό για τον κάθε ασθενή να γνωρίζει την εμπειρία και την εκπαίδευση του γιατρού του πριν προχωρήσει στην επιλογή του. Με μία προσωπική ιστοσελίδα παρουσίασης χτίζεται μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και καλύτερη σχέση μεταξύ του γιατρού και του ασθενή.

Ο στόχος μας ήταν από την αρχή η άρτια και προσεγμένη παρουσίαση της γιατρού αλλά και η παρουσίαση των υπηρεσιών της με σοβαρότητα – παρουσίαση που θα εμπνέει εμπιστοσύνη και αξιοπιστία. Η κατασκευή μιας τέτοιας ιστοσελίδας, λόγω του θέματος της, απαιτεί ιδιαίτερο χειρισμό στην εμφάνιση και τη χρήση γραφικών.

Έτσι επιλέξαμε τη δημιουργία μίας one page σελίδας, χωρίς ιδιαίτερα γραφικά και υπερβολικά χαρακτηριστικά. Κρατήσαμε μία λιτή κι απλή δομή και την πλαισιώσαμε με προσεκτικά επιλεγμένες εικόνες. Δώσαμε ιδιαίτερη σημασία στη γραμματοσειρά και τον τρόπο προβολής της. Μέσα στην απλότητα της και με τη χρήση διακριτικών εφέ κίνησης, η ιστοσελίδα εντυπωσιάζει πραγματικά το χρήστη.

Η πλοήγηση είναι το ίδιο εύκολη και πρακτική από κάθε συσκευή χάρη στο γεγονός πως ακολουθήσαμε όπως πάντα τους κανόνες του responsive design.

Το αποτέλεσμα εντυπωσίασε τον πελάτη και την ομάδα μας. Είναι γεγονός πως μία one page σελίδα μπορεί να είναι το ίδιο εντυπωσιακή με οποιαδήποτε άλλη. Αρκεί να γίνει σωστή μελέτη του χώρου χρήσης και φυσικά του περιεχομένου της.

Η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • μία one-page ιστοσελίδα
  • με μοντέρνο και μίνιμαλ σχεδιασμό
  • με ξεκάθαρη παρουσίαση υπηρεσιών και βιογραφικού
  • Responsive design
  • και SEO για καλύτερα αποτελέσματα στις αναζητήσεις

Κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας www.andromachitsima.com