Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος artandwood.eu

art and wood - ιστοσελίδα

Η εταιρεία Art&Wood προσφέρει μοναδικά κομμάτια διακόσμησης & δώρου καθώς και ειδών βάφτισης για πελάτες που αγαπάνε το ιδιαίτερο και ξεχωριστό γήινο στοιχείο του ξύλου και της παλέτας του. Η μοναδική αυτή φιλοσοφία της εταιρείας ήταν κι η έμπνευση μας για την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος www.artandwood.eu, ενός μοντέρνου κι απόλυτα λειτουργικού ηλεκτρονικού καταστήματος που θα ενθουσιάσει τους πελάτες αλλά και τους επισκέπτες του.

Ο βασικός μας στόχος ήταν να σχεδιάσουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα προσελκύσει νέους πελάτες και θα παρουσιάσει την ταυτότητα της εταιρείας διαδικτυακά. Θα ακολουθούσαμε απλές και ξεκάθαρες γραμμές που προωθούν ακριβώς το αντικείμενο και την ιδέα της εταιρείας (ξύλο, απαλές αποχρώσεις, γήινα χρώματα) όχι μόνο στην εμφάνιση και το design αλλά και στις λειτουργίες του. Η κατασκευή ενός επαγγελματικού site πρέπει να ακολουθεί πιστά την αισθητική του brand και της εταιρείας του.

Ο χρήστης από κάθε συσκευή μπορεί να απολαύσει την ίδια περιήγηση στο eshop χάρη στο Responsive design και να πραγματοποιήσει τις αγορές του εύκολα και γρήγορα χάρη στο πρακτικό καλάθι αγορών. Ο σχεδιασμός αυτός είναι πλέον απαραίτητο στοιχείο για κάθε ιστοσελίδα κι ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η τελική εικόνα του ηλεκτρονικού καταστήματος ενθουσίασε τους επισκέπτες του και φυσικά τους πελάτες μας. Η ομάδα μας είναι πολύ περήφανη που προσθέτει ακόμα ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο portfolio μας.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • Ένα e-shop με πρακτικό μενού
  • Με σύγχρονα εμπνευσμένα γραφικά με εφέ κίνησης
  • Εύκολη καταχώρηση στοιχείων (size, name κλπ.) για παραγγελία ειδικών προϊόντων
  • Πρακτικό καλάθι αγορών και παραγγελιών
  • Responsive design
  • SEO για καλύτερα αποτελέσματα στις αναζητήσεις

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος www.artandwood.eu