Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος Poulioshome.gr

poulioshome-portfolio-big-img

Το poulioshome.gr είναι ένα σύγχρονο & μοντέρνο ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών διακόσμησης, επίπλων, οικιακών ειδών και χιλιάδων άλλων προϊόντων για το σπίτι και κάθε χώρο. Ο χρήστης μπορεί εύκολα κι άνετα από όπου κι αν βρίσκεται να πραγματοποιεί τις αγορές του, απολαμβάνοντας άψογη πλοήγηση από κάθε συσκευή.

Στόχος μας ήταν να προχωρήσουμε στην κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος που θα αποτελέσει ιδανικό προορισμό για όποιον αναζητά υπέροχες και μοντέρνες λύσεις για τη διακόσμηση και τον εξοπλισμό του σπιτιού και κάθε χώρου του.

Ο μεγάλος αριθμός προϊόντων, η υψηλή αισθητική κι η συνεργασία του ηλεκτρονικού καταστήματος με γνωστά brands στο χώρο της διακόσμησης, μας οδήγησε στο να σχεδιάσουμε δυναμικά banners, να χρησιμοποιήσουμε εξαιρετικό φωτογραφικό υλικό, με λίγα λόγια να δημιουργήσουμε μία πραγματικά εντυπωσιακή αρχική σελίδα.

Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων σε συλλογές κάνει την πλοήγηση στο eshop πραγματικά ξεκούραστη, μιας κι ο κάθε χρήστης μπορεί εύκολα & γρήγορα να ανακαλύψει τη συλλογή που του ταιριάζει και να πραγματοποιήσει τις αγορές του ολοκληρωμένα και σε λίγα μόνο κλικ.

Ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι φυσικά ο responsive σχεδιασμός, να δίνουμε δηλαδή την ευκαιρία στον κάθε χρήστη να μπορεί να πλοηγηθεί στο site μας από κάθε συσκευή (tablet, smartphone, η/υ κλπ.)

Η διαχείριση του καλαθιού είναι πανεύκολη κι η ολοκλήρωση των αγορών γίνεται πραγματικά γρήγορα – μοναδικό προνόμιο σε κάθε σύγχρονο eshop.

Το αποτέλεσμα μας ήταν αυτό που περιμέναμε! Ένα eshop που πληροί όλα τα κριτήρια ενός σύγχρονου και μοντέρνου site, που προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία αγορών σε κάθε χρήστη.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • Ένα e-shop με οργανωμένο και πρακτικό μενού
  • με γρήγορη αναζήτηση προϊόντων 
  • με εύκολη διαχείριση λογαριασμού και παραγγελιών του χρήστη
  • Responsive Design
  • SEO για καλύτερα αποτελέσματα στις αναζητήσεις