Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος ok.gr

ok-gr-portfolio-full-new

To ok.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα γενικού εμπορίου με βάση την Θεσσαλονίκη, που αναπτύσσεται συνεχώς με στόχο να αποτελέσει την πρώτη επιλογή για έξυπνες, άνετες και ευχάριστες αγορές. Ο χρήστης μπορεί να βρει στα ράφια του χιλιάδες προϊόντα για το σπίτι, το γραφείο, την επιχείρηση, την οικογένεια και πολλά ακόμη!

Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα προσφέρει πραγματικά εύκολες και γρήγορες αγορές. Έπρεπε να δημιουργήσουμε ένα αξιόπιστο και σύγχρονο προφίλ, τόσο σχεδιαστικά, όσο και λειτουργικά, να καλύπτει δηλαδή κάθε σύγχρονη ανάγκη σε responsive design και δυναμικό σχεδιασμό.

Σχεδιάσαμε ένα μοντέρνο μενού, για εύκολη πλοήγηση από κάθε συσκευή, και άμεση εύρεση των επιθυμητών προϊόντων. Τα προϊόντα διαθέτουν πολλαπλές επιλογές και ολοκληρωμένες περιγραφές και χαρακτηριστικά για να είναι ο κάθε πελάτης 100% σίγουρος για την αγορά του.

Η διαχείριση του καλαθιού είναι πανεύκολη κι η αναζήτηση προσφέρει τη δυνατότητα γρήγορης εύρεσης προϊόντων – άρα και πιο ξεκούραστων αγορών.

Το αποτέλεσμα μας άφησε πραγματικά ενθουσιασμένους! Ένα eshop που πληροί όλα τα κριτήρια ενός σύγχρονου και μοντέρνου site. Λιτό design με εντυπωσιακά banners κι εύκολη διαχείριση.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • Ένα e-shop με οργανωμένο και πρακτικό μενού
  • με γρήγορη αναζήτηση προϊόντων 
  • με πλήρεις και αναλυτικές περιγραφές των προϊόντων
  • με εύκολη διαχείριση λογαριασμού και παραγγελιών του χρήστη
  • Responsive Design
  • SEO για καλύτερα αποτελέσματα στις αναζητήσεις

Δείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα www.ok.gr